Orlando Bloom - Surprins în compania unei franţuzoaice superbe

 Florentina Liutic
.

După despărţirea de top modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are un băieţel în vârstă de 3 ani, Orlando Bloom se pare că şi-a găsit o nouă jumătate: superba actriţă franceză Nora Arnezeder, în vârstă de 24 de ani.

 

Orlando Bloom si Nora Arnezeder

Cei doi au fost văzuţi împreună la barul The Roger Room din Los Angeles, acolo unde au stat aproape 2 ore, timp în care au băut ceva şi au vorbit la o masă mai retrasă. După aceea, au fost surprinşi plecând împreună pe motocicleta lui Orlando, un model Ducatti.

 

Nora Arnezeder şi Orlando Bloom au făcut cunoştinţă, se pare, prin intermediul lui Elijah Wood, bun prieten al actorului. Acesta  a jucat împreună cu actriţa franceză în 2013, în pelicula Maniac'.

 

La 37 de ani, Orlando Bloom îşi caută fericirea, după ce fosta lui soţie se pare că trăieşte o poveste de dragoste cu un miliardar australian. De dragul copilului lor, Miranda Kerr şi Orlando Bloom au în continuare o relaţie civilizată.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton