Aura Cercel – Design made in Hollywood

 Florentina Liutic
.

Designerul Aura Cercel, creatoarea brandului Eva Culture, povesteşte ce gust are succesul în cartierul West Hollywood, (L.A.), unde întâlneşti la tot pasul celebrităţi ca Johnny Depp, Salma Hayek, Gisele Bündchen sau Leonardo DiCaprio.

 

aura-cercel

 

 

Aura locuieşte de 7 ani în Ameri­ca. A plecat pentru că şi-a dorit să facă mai mult şi pentru că, după cei 10 ani de activitate în România, şi-a dat seama că visele şi dorinţele ei nu mai coincideau cu ceea ce se întâmpla în lumea modei şi a business-ului. În acelaşi timp, provocarea unui succes internaţional suna foarte bine.

 

Când ai început să te simţi acasă în Los Angeles?

Extrem de straniu, m-am simţit acasă în primele cinci minute. Eram în maşină şi am sunat-o pe mama mea să-i spun că am aterizat cu bine şi-mi aduc aminte că eram cuprinsă de un mare sentiment de confort şi déjà vu.

 

 

În Los Angeles este imposibil să nu ai vecini celebri…

Aşa este. Am locuit în multe zone în L.A. şi am stat lângă mulţi oameni faimoşi: Paris Hilton, Gerard Butler, Jennifer Aniston, Nicholas Cage…

 

Dar prieteni celebri ai?

Am cunoscut foarte mulţi oameni în L.A., cu unii am rămas prietenă, cu al-ţii au fost doar întâlniri conjuncturale. Ahna OReilly este una dintre priete­nele mele bune, dar şi editoarea revis­tei Vogue West Coast, Jessica Kantor. Aş mai adăuga Rihanna, Pink, Gerard Butler, Lawrence Bender, Michael Fassbender, Sammi Rotibi, Colin Egglesfield, Ryan Gosling, stilişti ce­lebri ca Johny Wujack, stilistul lui Katy Perry, şi Jessica Paster.

 

Casa ta este un mix de obiecte clasice şi detalii funcţionale moderne. Ce îţi place cel mai mult la această casă?

Iubesc arhitectura şi designul interior la fel de mult cum iubesc hainele pe care le creez. Fiecare casă în care am locuit are un element de tip „vedetă'. Centrul atenţiei în această casă o re­prezintă lumina, te simţi undeva în su­dul Franţei sau Toscana.

 

LUANA DĂNEȚ Foto EDWARD ANINARU

 

Continuarea în numărul de iulie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 iulie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton