Hollywood Report – Contracte prenupţiale

 Florentina Liutic
.

Artiştii surprind esenţa dragostei în opere de geniu, noi toţi ne emoţionăm când ne lovesc săgeţile lui Cupidon, însă la Hollywood, sentimentele durează atât timp cât averile rămân intacte. Pentru vedete dragostea nu trebuie să fie niciodată oarbă.

Kim&Kanye

De curând, în jurul nunţii dintre Kim Kardashian şi Kanye West s-au ţesut diverse poveşti, unele mai realiste, altele mai puţin. Dacă ceremonia din Italia a încheiat şirul speculaţiilor care s-au tot făcut – de la locul ales pentru eveniment, ro­chia miresei sau numărul de invitaţi – ipotezele privind contractul prenupţial dintre cei doi continuă să facă vâlvă. La Hollywood îndeosebi, înţelegerile dina­intea căsătoriei sunt un pas firesc pe care celebrităţile au ajuns să-l facă fără urmă de stinghereală, printr-o tradiţie deja încetăţenită. În ce o priveşte pe Kim, a primit lecţii financiare sănătoase de la tatăl ei, Robert, care a învăţat-o im­portanţa unor contracte neechivoce atunci când vine vorba de bani. Având în minte poveţele părinteşti, starleta şi-a pus averea la adăpost şi când s-a măritat cu Kris Humphries în 2011, dar şi acum, cu Kanye West. În 2010, cu un an înain­te de a-i jura credinţă veşnică lui Kris, Kim câştigase 12 milioane de dolari, în timp ce jucătorul de baschet doar 3,5. Acestea fiind raporturile, era normal ca bruneta să-şi dorească un contract în care să fie stipulat clar că, în caz de di­vorţ, fiecare să rămână doar cu propriile încasări. Acum, cu Kanye, nu s-au aflat deocamdată clauzele actului prenupţial, dar se vorbeşte că ea ar primi câte un milion de dolari pentru fiecare an de căsătorie şi ar fi beneficiara poliţelor lui de asigurare în valoare de 20 de milioa­ne de dolari… Asta dacă se despart…

 

O afacere mai bună din acest punct de vedere a făcut Katie Holmes, care s-a ales cu 3 milioane de dolari pentru fieca­re din cei 6 ani petrecuţi alături de Tom Cruise. Aceeaşi sumă ar încasa şi Cathe­rine Zeta-Jones dacă ar divorţa de Michael Douglas. În plus, actriţa care a declarat că „contractele prenupţiale sunt geniale', s-ar alege şi cu un bonus de 5 milioane dacă soţul ar înşela-o şi ea ar putea dovedi adulterul.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto HEPTA

 

Continuarea în numărul de iulie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 iulie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton