Rețetă tobă de porc. Extrem de bună!

 Raiciu Adriana
.

Rețetă tobă de porc. Ai început deja pregătirile de Crăciun și vrei să îți surprinzi familia cu cele mai bune preparate? Iată cum poți să faci anul acesta cea mai bună rețetă de tobă de porc. Ai nevoie de următoarele ingrediente și de timpul necesar pentru pregătire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă tobă de porc. Pe lângă cadouri, timp liber și timp prețios petrecut cu familia, sărbătorile de Crăciun ne duc cu gândul și la mâncarea tradițională. În fiecare an, gospodinele se pregătesc pentru acestă sărbătoare cu cele mai bune preparate.

Rețetă tobă de porc. Toba de porc este Regina Zilei, așa că trebuie să îți iasă extrem de gustoasă. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă.

Citește și: Rețetă compot de gutui.Cea mai delicioasă rețetă

Citește și: Ciorbă de ciocănele.O rețetă ieftină și delicioasă

Citește și: Rețetă de orez cu dovlecei.Sățioasă și gustoasă

Citește și: Rețetă de nudli cu mac.Un deliciu mai puțin cunoscut

Rețetă tobă de porc. Ingrediente

o limbă de porc

2 urechi de porc

2 rinichi de porc

o inimă de porc

5 căței de usturoi

o bucată mușchi de porc

250 g slănină

1 stomac de porc

1/2 kg pulă porc

foi de dafin

sare

piper

Rețetă tobă de porc. Mod de preparare

  1. Se va curăța bine stomacul de porc de membrana interioară. Se lasă o oră în apă cu oțet, dar și felii de ceapă. După o oră scoatem și clătim bine.
  2. Acum ne vom ocupa să punem la fiert organele, dar și mușchiul, slănina și pulpa. Se condimentează bine. Lași la fiert pentru o oră și apoi le scoți și le lași la răcit.
  3. Se va curăța limba de pielița albă. Se vor toca toate ingredientel în cubulețe mai mari, peste care se va adăuga și usturoiul pisat, sare și piper, dar și două polonice cu zeama în care au fiert.
  4. Acum ne vom ocupa de umplerea stomacului și se coase deschizătura. Pentru a fi sigur că nu se va sparge, se poate pune într-o bucată de dres.
  5. Se pune la fiert, din nou, zeama în care au fiert organele. Se adaugă toba și se lasă la fiert pentru 30-35 de minute. Din când in când, vei înțepa toba cu un ac de cusut.
  6. După cele 30 de minute, se scoate toba și se așează într-un lighean încăpător. Se pune deasupra un fund de lemn, iar peste o greutate.
  7. Se lasă la rece și se poate servi a doua zi.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton