Rețetă salată boeuf cu pui. Cea mai gustoasă!

 Raiciu Adriana
.

Rețetă salată boeuf cu pui. Sărbătorile se aproprie cu pași repezi și trebuie să pregătești deja cele mai bune preparate. Bineînțeles că salata boeuf cu pui este regina, așa că trebuie să o faci ca la carte. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face rețeta de salată boeuf cu pui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă salată boeuf cu pui. Cu siguranță dacă te gândești la sărbătorile de iarnă, te gândești imediat și la salata boeuf. Fie că îți place să o faci cu carne de porc sau pui, apropiații se dau în vânt după ea.

Rețetă salată boeuf cu pui. Însă, dacă vrei să faci cea mai bună salată boeuf cu pui, trebuie să ții cont de următoarele mici reguli. Iată ce pași trebuie să urmezi.

Citește și: Rețetă de nudli cu mac.Un deliciu mai puțin cunoscut

Citește și: Rețetă specială de vin fiert cu scorțișoară

Citește și: Rețetă de orez cu dovlecei.Sățioasă și gustoasă

Citește și: Rețetă ouă umplute cu ficăței de pui.Ușor de gătit!

Rețetă salată boeuf cu pui. Ingrediente

Pentru salata boeuf cu pui:

1 kg cartofi fierți

500 g morcovi fierți

1 bucată de păstârnac

1/2 țelină

500 g de castraveți murați

1 piept de pui fiert

300 g mazăre

200 g măsline pentru ornat

Pentru maioneză:

3 albușuri de ou fierte

3 gălbenușuri de ou crude

sare

ulei

zeamă lămâie

muștar

Rețetă salată boeuf cu pui. Mod de preparare

  1. După ce am fiert legumele, le vom tăia cubulețe. Punem totul într-un bol încăpător.
  2. După ce am tăiat toate ingredientele necesare pentru salata boeuf cu pui, ne vom ocupa de maioneză.
  3. Amestecăm, într-un bol, gălbenușurile deja fierte. Le pisăm bine înainte, ca să nu rămână cocoloașe.
  4. Vom pune deasupra și gălbenușurile crude și amestecăm bine.
  5. Condimentăm bine cu sare și punem și o lingură de muștar.
  6. Acum vom adăuga ulei treptat la început. Ulterior, vom putea pune o cantitate mai mare.
  7. De asemenea, vom pune și zeama de lămâie și încorporăm bine totul.
  8. Amestecăm până ajungem la rezultatul obținut, iar apoi o vom pune deasupra legumelor.
  9. Amestecăm bine compoziția cu maioneza obținută și condimentăm după gust.
  10. După ce am terminat de amestecat totul, punem salata boeuf cu pui pe o farfurie întinsă și o ornăm după bunul plac, cu măsline sau diferite legume rămase.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton