Neti Sandu, predicții astrologice pentru 2022. Care sunt norocoșii zodiacului

 Miniosu Alexandra
.

Neti Sandu a făcut predicții astrologice pentru anul 2022. Vedeta de la PRO TV a dezvăluit cum vor sta lucrurile pentru nativi anul viitor. Potrivit spuselor sale, noul an va fi prosper pentru majoritatea zodiilor. Unele vor avea mare noroc la bani, iar altele la capitolul dragoste. Tu în ce categorie te încadrezi? Iată previziunile celebrului astrolog!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu, celebrul astrolog al știrilor de la PRO TV, a făcut predicții astrologice pentru 2022. Vedeta a susținut că anul viitor va fi unul plin de noroc, mai ales în ceea ce privește partea materială. Unii vor avea câștiguri considerabile în materie de bani, iar alți nativi vor trage „lozul cel mare' la capitolul dragoste.

neti-sandu-predictii-2022-1neti-sandu-predictii-2022-1

Neti Sandu a explicat că previziunile complete pentru 2022 sunt concentrate pe două planete. Acestea sunt Saturn și Jupiter. De aceea, anul viitor evenimentele vor fi împărțite în două grupuri diferite. Astrologul de la PRO TV a precizat că, potrivit previziunilor, noul an îi va ajuta pe unii să se îmbogățească, iar pe alții să se îndrăgostească.

Citește și: Cum a devenit Neti Sandu astrolog și ce legătură are cu religia ei:”După Revoluție…”

Citește și: Cum a ajuns Neti Sandu să fie hărțuită pe stradă, din cauza părului:”Nu am reușit în 27 de ani să-i conving”

Citește și: De ce boală suferă Andreea Mantea:„Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi'

Citește și: Ce pensie avea Victor Socaciu:„Statul român nu mi-a recunoscut toată perioada în care am muncit'

Neti Sandu, predicții astrologice pentru 2022

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, Neti Sandu a făcut predicții astrologice uimitoare pentru 2022. Ea a declarat că anul viitor nu vom avea o singură trăsătură a anului, ci două.

„Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec.

Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. Așadar, aici, în zodia Peștelui o să mai putem empatiza cu ceilalți, o să avem o hipersensibilitate și acolo se va dezvolta ceva și lucrurile se vor reașeza.

Dacă fiecare își face un fel de insight mă gândesc că după aceea când Jupiter o să fie în zodia Berbecului, atunci o să găsim puterea, energia de început. Ăsta e Berbecul, e zodia locomotivă, și țâșnește dintr-o dată și atacă acolo unde are nevoie și ne putem îndeplini obiectivele. De asta sunt două trăsături ale anului', a povestit Neti Sandu în emisiunea „La Măruță', de pe PRO TV.

Potrivit declarațiilor lui Neti Sandu, unele zodii se vor îmbogăți, iar altele pot ajunge chiar și în fața altarului. Vedeta a spus că Vărsătorul va avea planeta Jupiter în casa banilor. La fel și în cazul Peștilor. Cât despre Tauri, anul 2022 ar putea fi unul bun pentru investiții.

Care sunt norocoșii zodiacului

Trecând la capitolul dragoste, Neti Sandu a declarat că Balanța poate ajunge în fața altarului. În ceea ce-i privește pe Scorpioni și Săgetători, aceștia ar putea să-și facă o nouă relație. Cât despre Fecioare, la fel ca Balanțele, și ele s-ar putea căsători.

„Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Peștii vor avea Jupiter în zodia lor și în a doua parte a anului în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața.

La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti și poatea avea o relație bună. Săgetătorul are parte de o nouă dragoste la orizont. Fecioara se poate căsători, dacă vrea', mai transmis ea.

Printre altele, Neti Sandu a spus că țara noastră se află în zodia Vărsătorului și că România va rămâne cu planeta Saturn și în anul 2022. Vedeta a mai spus că anul viitor va fi caracterizat de ordine, lege, reguli și austeritate, conform fanatik.ro.

Află și ce zodie ești în zodiacul chinezesc

Sursă foto: Instagram, Pixabay

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton