Cu ce se ocupă și cum arată acum Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezone Bravo, ai stil!: "Mă aflu încă în chirie"

 Raiciu Adriana
.

Silvia Popescu a reușit să ajungă destul de repede în atenția publicului din România, după ce a câștigat locul I la Bravo, ai Stil! Ținutele sale extravagante, dar și galele sale pline de energie și voie bună, au dus-o pe concurenta în fruntea clasamentului. Acum, la mai bine de 5 ani de când a câștigat premiul cel mare, Silvia a vorbit despre viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu trebuie să i se mai facă niciun fel de introducere, pentru că este deja apreciată de o țară întreagă. Calitățile sale stilistice au ajutat-o enorm în cele două sezoane de la Bravo, ai Stil!

silvia-popescu-2silvia-popescu-2

În anul 2016, a pășit pentru prima oară în emisiunea de la Kanal D. A reușit să câștige premiul cel mare și să a ajuns imediat la inima publicului. A participat pentru a doua oară, la „Bravo, ai stil All Stars', unde a plecat și de data aceasta acasă cu titlul de cea mai stilată femeie din România. Acum, Silvia vorbește despre viața sa, la mai bine de 5 ani de la terminarea competiției.

Citește și: Scandal la „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezoane, revine în fața juraților emisiunii

Citește și : Silvia Popescu, lovită în lift, în fața fiicei sale:”M-am trezit cu un pumn în față”

Citește și: Raluca Pastramă a atras toate privirile la botezul nepotului său. Chiar și Pepe i-a dat like

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: „M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor'

Cu ce se ocupă și cum arată acum Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezone Bravo, ai stil!

Ei bine, Silvia Popescu a fost invitată la emisiunea „În oglindă', unde a vorbit deschis despre viața sa. De la ținutele purtate de ea, la relațiile intime.

La un moment dat, vedeta a spus că ultimii ani din viața ei au fost cei mai grei. După ce a câștigat cele două sezoane, a decis să investească și mai mult în haine. Astfel, mai în glumă, mai în serios, Silvia a spus că acesta ar fi și motivul pentru care locuiește încă în chirie.

„În ultimii trei, patru ani din viață am fost cea mai săracă. Au fost nașpa. Nu suport sărăcia. Ca să-mi cumpăr pantofi mi-am amanetat lustra. De aceea mă aflu încă în chirie în Dristor. Stau într-un apartament de 60 de metri pătrați, unde mă copleșesc hainele, accesoriile și greutatea minții mele', a povestit Silvia Popescu în emisiunea „În oglindă', care va fi difuzată în curând pe Youtube.

„Am fost amanta cuiva”

De asemenea, câștigătoarea Bravo, ai Stil! a mai făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Silvia susține că a fost amanta cuiva, a rămas însărcinată cu persoana respectivă și a pierdut sarcina.

„Am fost amanta cuiva. În două săptămâni, am făcut testul. Am rămas însărcinată. Am pierdut sarcina peste trei luni', a mai povestit Silvia Popescu.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton