Rețetă nuci umplute. Preparat gustos

 Raiciu Adriana
.

Rețetă nuci umplute. Când ne gândim la nuci umplute, cu siguranță, ne gândim la copilărie. Știm că este un desert extrem de delicios și simplu de făcut. Astfel, dacă vrei să te transpui în timp, îți recomandăm această rețetă de nuci umplute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă nuci umplute. Pentru această rețetă o să ai nevoie de următoarele ingrediente, așa că trebuie să pregătești totul din timp. De asemenea, trebui să ții cont și de anumiți pași pentru a face cele mai bune nuci.

Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă

Citește și: Rețetă prăjitură „Cât bați din palme'.Extrem de gustoasă!

Citește și: Rețetă de supă minestrone.Simplă și gustoasă!

Citește și: Rețetă de shaorma de post.Ușor de preparat!

Rețetă nuci umplute. Ingrediente

200 g unt

3 ouă

500 g făină

120 g zahăr pudră

6 g praf de copt

ulei

Pentru cremă:

2 ouă

100 g zahăr pudră

1 zahăr vanilat

100 g ciocolată

150 g unt

15 g pudră cacao

sare

Rețetă nuci umplute. Mod de preparare

  1. Se va amesteca untul cu zahărul pudră, după care se vor adăuga ouăle treptat. Tot treptat se vor adăuga făina, dar și praful de copt.
  2. Alatul obținut se va lăsa la frigider pentru 1 o oră, iar apoi te vei ocupa de fomarea propriu-zisă a biluțelor. Acestea ar trebui să aibă în jur de 7 g fiecare.
  3. După ce am obținut nucile, acum ne vom ocupa să ungem forma cu puțin ulei și o lăsăm pentru câteva minute la încins. Avem grijă să punem în formă cantitatea necesară și nu apăsam foarte tare, pentru a nu da pe lângă.
  4. Ar trebui să lăsați pe fiecare parte în jur de 30 de secunde, iar apoi să le întoarceți, scrie BZI.
  5. După ce am terminat de făcut cojile pentru nuci, ne vom ocupa de umplutură.
  6. Ouăle se amestecă cu zahărul. Ulterior vom adăuga și sarea, dar și vanilia. Așezăm pe baie de abur și adăugăm și cicolata, pe care o lăsăm să se topească bine.
  7. Se dă jos castronul și se lasă la răcit. Cu câteva ore înainte de a te apuca de rețetă, este indicat să amesteci untul cu cacao și să bagi compoziția la frigider.
  8. Acum ne vom ocupa de umplut nucile. Fiecare coajă de nucă se va umple cu cremă și se lipește bine, însă avem grijă să îndepărtăm excesul.
  9. După ce am terminat totul, dăm nucile prin zahăr pudră.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton