Rețetă de friptură de curcan cu bere

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de friptură de curcan cu bere. Carnea de curcan este folosită deseori în dietele sărace în grăsimi. Pe lângă faptul că e foarte gustoasă, are foarte multe proteine și nu este la fel de greoaie precum cea de porc sau alte tipuri de carne. Dacă vreți să vă răsfățați cu un preparat delicios, noi vă provocăm să încercați rețeta de friptură de curcan cu bere. Nu veți regreta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Rețetă de friptură de curcan cu bere. Friptura este un fel de mâncare gustos și sățios. Ea poate fi făcută cu diverse tipuri de carne și are un gust senzațional. Dacă vreți să vă potoliți pofta, dar în același timp țineți la silueta dumneavoastră, rețeta de friptură de curcan cu bere recomandată de noi e soluția. Nu aveți nevoie decât de doar câteva ingrediente. În doar câteva minute, veți avea un preparat delicios pe masă, dacă urmați cu atenție indicațiile de mai jos.

Citește și: Sashimi duet de somon și ombrina cu sos asiatic de mango.Rețeta lui Chef Hadad

Citește și: Rețetă salată de icre de știucă.Simplu și rapid!

Citește și: Rețetă de prăjitură la cană.E gata cât ai clipi!

Citește și: Rețetă mâncare de cartofi fără carne.Ca la mama acasă!

Rețetă de friptură de curcan cu bere – Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 1 măr ionatan
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 ml bere
  • 200 ml supă de pui
  • 1 crenguţă cimbru verde
  • oregano uscat
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

Rețetă de friptură de curcan cu bere – Mod de preparare

1. Începeți prin a vă ocupa de carne. Spălați pulpele foarte bine, sub jet de apă rece. Îndepărtați apoi apa cu ajutorul unor prosoape absorbante.

2. Presărați deasupra lor, pe toate părțile, sare și piper. Apoi, așezați pulpele într-un vas încăpător și termorezistent. Acum, stropiți-le cu niște ulei de măsline.

3. Apoi, turnați în vas cantitatea de supă de pui strecurată. Puneți apoi și oregano, pentru un plus de gust. După ce ați terminat, acoperiți vasul cu folie de aluminiu și băgați-l în cuptor, la foc potrivit. Va sta acolo aproximativ 40 de minute.

4. După cele 40 de minute, adăugați berea și o crenguță verde de cimbru. De asemenea, puneți și mărul, după ce l-ați tăiat felii. Înainte de a da vasul din nou la cuptor, asigurați-vă dacă mai e sau nu nevoie de sare.

5. De această dată, vasul e introdus la cuptor neacoperit. Se lasă acolo pentru alte 20 de minute, timp în care carnea se va rumeni frumos, pe deasupra.

6. Potrivit site-ului clickpoftabuna.ro, pentru servit, pulpele se pun pe un platou adânc, alături de felii de măr. De asemenea, preparatul se asezonează cu sosul rămas în tavă.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton