Cu ce se ocupă Nasrin Ameri, după ce a plecat de la Antena Stars. Ce spune despre demisia lui Dan Negru, de la Antena 1

 Miniosu Alexandra
.

Nasrin Ameri a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce a plecat de la Antena Stars. Bruneta a mărturisit că nu a fost o decizie ușoară, dar a luat-o gândindu-se la ce e mai bine pentru ea, pentru evoluția în carieră. Totodată, fosta prezentatoare de la „Star Matinal' a spus și ce părere are despre plecarea lui Dan Negru sau a lui Cristi Brancu din trust.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Nasrin Ameri, după ce a plecat de la Antena Stars? Asta s-au întrebat sutele de telespectatori, după anunțul neașteptat al demisiei făcut în luna decembrie. Ei bine, acum, la aproximativ o lună de la vestea uluitoare, vedeta a oferit răspunsul. Aceasta a explicat, în cadrul unui interviu, că decizia de a renunța la „Star Matinal' nu a fost deloc una ușoară, însă e convinsă că așa e mai bine pentru evoluția ei.

nasrin-ameri-1nasrin-ameri-1

În decembrie 2021, Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la „Star Matinal', a luat prin surprindere pe toată lumea. Fina Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea își anunța atunci demisia de la Antena Stars. Acum, la câteva săptămâni distanță, ea a vorbit public despre această hotărâre, mărturisind, de asemenea, și ce părere are despre plecarea lui Dan Negru din trust.

Citește și: Nasrin Ameri și-a dat demisia de la Antena Stars, în direct:„Se încheie un capitol important din viața mea'

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași pentru Nasrin Ameri de la Antena Stars.Imagini de la nuntă

Citește și: Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D:„Contează mult liniștea de acasă'

Citește și: Alexandru Arșinel a refuzat internarea, după ce a ajuns de urgență la spital:„A mers pentru analize, ca să se asigure că…'

Cu ce se ocupă Nasrin Ameri, după ce a plecat de la Antena Stars

Recent, Nasrin Ameri a oferit un interviu amplu, prin care a atins mai multe subiecte. A vorbit despre partea profesională, despre nuntă, despre nașii ei, Valentina Pelinel și Cristina Borcea, dar și despre plecarea mai multor vedete din trust, cum ar fi Dan Negru.

Nasrin Ameri a recunoscut că nu i-a fost ușor să-și dea demisia de la Antena Stars, după opt ani de matinal. Vedeta a mărturisit că s-a gândit mult până să ia această decizie, însă a considerat că așa e mai bine pentru evoluția ei. Spune ea, în viitorul apropiat, va reveni cu un nou proiect ce speră să fie pe placul telespectatorilor.

„Nu a fost ușor, a necesitat mult timp de gândire, însă m-am ghidat după ce am simțit că e mai bine pentru evoluția mea! Nu a fost neapărat vorba despre ceva ce funcționa sau nu, ci am considerat că e momentul să experimentez și altceva în domeniul televiziunii.

Voi reveni în viitorul apropiat cu un proiect, sper eu, care să fie iubit de telespectatori', a declarat Nasrin Ameri pentru playtech.ro.

Ce spune despre demisia lui Dan Negru, de la Antena 1

Fosta prezentatoare de la Antena Stars a vorbit și despre demisiile altor colegi de breaslă, cum ar fi dan Negru, Cristi Brancu și Mihai Morar. Aceasta e de părere că orice schimbare e binevenită în viața oricui, pe toate planurile.

„Cred că orice schimbare e binevenită în viața fiecăruia. Fie pe plan personal, fie profesional. Dan Negru mi-a fost trainer, l-am admirat dintotdeauna pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă!

Cu Cristi Brancu și cu Mihai Morar am fost colegă la aceeași televiziune. Mai mult, cu Cristi Brancu am lucrat timp de un an la emisiunea pe care o prezenta, 'Agentul Vip'.

Am fost reporter, scriam materiale și, în ultimele luni, eram prezentă și în platoul emisiunii, în direct. Toți trei au știut să se adapteze și să urmeze cursul firesc al lucrurilor și au realizat emisiuni de-a dreptul remarcabile. Totul ține în a ști să te adaptezi. Nu cred că e loc de regrete…', a susținut fosta vedetă de la Antena Stars.

Ce program avea Nasrin Ameri la Antena Stars

În continuare, ea a dezvăluit cum arăta programul ei când prezenta „Star Matinal' la Antena Stars. Nasrin Ameri a povestit că se trezea foarte devreme, la ora 05:40, dar acest lucru nu a fost o problmeă pentru ea. Astfel, potrivit spuselor sale, nu ar exclude ideea de a face parte tot dintr-o emisiune matinală.

„În primul rând, programul meu din viața de zi cu zi depindea foarte mult de programul matinalului.

Trezindu-mă foooaarte devreme, la 05.40, evitam ieșirile târzii. Trezitul de dimineață nu a reprezentat o problemă pentru mine, ba chiar nu aș exclude ideea de a începe tot o emisiune matinală.

Însă, atribuțiile mele nu se terminau odată cu încheierea emisiunii, pe parcursul zilei mă ocupam de tot ce însemna conținut: idei, subiecte, invitați. Am fost foarte implicată.

Cât despre tabieturi, culmea, acasă sau în oraș nu am băut niciodată cafea, la muncă, alături de colegi, da! Mai degrabă, lapte cu cafea', a mai mărturisit Nasrin Ameri.

„Televiziunea e o afacere'

Pe durata job-ului său de prezentatoare a emisiunii „Star Matinal', Nasrin Ameri a realizat o mulțime de interviuri. Bruneta a explicat că pentru ea a contat foarte mult abordarea și nu personajul în sine. E mândră că a reușit să-i facă pe oameni să-și deschidă sufletul în fața lumii.

„Pentru mine a contat foarte mult abordarea și nu personajul în sine. Faptul că am reușit prin întrebările adresate să determin un om să își deschidă sufletul în fața întregii țări, a contat mai mult decât orice.

Am avut surpriza ca personaje nu foarte mediatizate să aibă în spate povești impresionante de viață. Însă, la acest capitol, am fost selectivă, mă pot lăuda cu multe vedete consacrate care mi-au acceptat invitația de a-mi oferi un interviu sau care să vină în platoul emisiunii.

Știm bine că, până la urmă, televiziunea e o afacere. Totul se reduce la cifre.

Dacă, la final, am reușit să descopăr un om și care să livreze și un subiect de calitate și audiență bună, înseamnă că mi-am făcut treaba! Și, da! Am reușit de fiecare dată', a mai adăugat ea.

„Mă ocup de campaniile de promovare'

Întrebată ce pasiuni are, Nasrin Ameri a dezvăluit totodată ce face de când a plecat de la Antena Stars. Fina lui Cristi Borcea se ocupă de diferite campanii de promovare, iar în timpul liber îi place să facă sport și să citească.

„Ador jocurile de societate și serialele! Avem în plan câteva vacante anul acesta. Citesc, fac sport, mă ocup de campaniile de promovare', a declarat fina lui Cristi Borcea.

Nasrin Ameri, despre nuntă

Nasrin Ameri a povestit și despre realizările alături de soțul ei. În primul an al pandemiei, cei doi și-au cumpărat casa mult visată, iar îl al doilea an au avut cununia civilă. Consideră că au făcut totul așa cum trebuia, fără să se grăbească.

„Din primul an pandemic am avut parte de evenimente frumoase. Eu si soțul meu ne-am cumpărat casa pe care ne-am dorit-o și ne-am mutat împreună.

În următorul an a avut loc și cununia civila. Consider că, în cazul nostru, faptul că nu ne-am grăbit și că am făcut anumite lucruri la momentul potrivit, a contat foarte mult!

Din experiența avută la emisiune, a divorțurilor mult comentate din showbiz, am constatat că mulți dintre ei nu se cunoșteau suficient. Sau pur și simplu se complăceau într-o căsnicie toxică, doar de dragul unui confort sau ideii că au pe cineva', a susținut bruneta.

Vedeta va îmbrăca anul acesta rochia de mireasă

Cât despre nuntă, Nasrin Ameri a anunțat că evenimentul va avea loc în acest an. Astfel, în doar câteva luni, ea va îmbrăca rochia de mireasă. A povestit că ea și soțul ei au o relație specială cu nașii lor, Vaentina Pelinel și Cristi Borcea, considerându-i ca făcând parte din familia lor.

„Anul acesta va avea loc nunta. De-abia acum simt că încep să am emoții, pentru că știu tot ce împlică.

(…) Cristi si Valentina ne sunt mai mult decât prieteni, suntem familie. Așa ne-am considerat și înainte de a-i alege ca nași.

Se spune că părinții spirituali sunt aceia pe care poți conta oricând, pe care îi poți suna la orice ora. Și este reciproc. Ținem legătură constant și îi considerăm a fi un exemplu.

În fiecare familie există obstacole, peste dacă reușim să trecem, devenim și mai uniți și mai puternici. Ei sunt exemplul că iubirea învinge tot!', a mai explicat ea pentru sursa citată.

Nasrin Ameri, despre regretatul Florin Condurățeanu

Întrebată dacă a avut vreo experiență paranormală, vedeta a recunoscut că ea crede în semne. Potrivit spuselor ei, singura persoană care nu se mai află printre noi și care i-a apărut în vis a fost regretatul Florin Condurățeanu. Bruneta a fost foarte afectată de pierderea lui.

„Cred în semne. Uneori, le conștientizez pe moment, alteori, după ce mi s-a întâmplat ceva. Singura persoană care nu mai e printre noi și care mi-a apărut în vis a fost Florin Condurățeanu.

A fost și va rămâne un om tare drag sufletului meu. M-a afectat foarte mult pierderea lui, ca în cazul multora care l-au cunoscut.

Mi-a zâmbit în vis, era fericit, lucru care m-a bucurat apoi. Se întâmplase la fix 40 de zile după moartea lui Nea Țuțu, când se spune că sufletul este adus de către îngeri din nou în fața lui Dumnezeu', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton