6 cupluri de zodii incompatibile. Nu ar trebui să formeze un cuplu

 Dumitrache Laura
.

6 cupluri de zodii incompatibile care nu ar trebui să formeze un cuplu. Există multe cupluri care nu s-au potrivit la început, dar, ulterior, relația lor a evoluat și a devenit una solidă și minunată. De asemenea, există și situații în care o relație dintre doi oameni care nu se potrivesc absolut deloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Există câteva zodii incompatibile care nu ar trebui să aibă niciodată o relație. Iată ce zodii sunt incompatibile atunci când vine vorba de o relație amoroasă.

Berbec și Rac – cupluri de zodii incompatibile

Nativii din zodia Berbec sunt romantici și se îndrăgostesc foarte repede de cineva și vor transmite acest lucru prin fiecare gest. De cealalată parte, Racii, care sunt sentimentali, au nevoie de timp pentru a-și da seama dacă se pot atașa de o persoană. Din această cauză, până când se simt suficient de siguri încât să se implice într-o relație amoroasă, Berbecii deja au presupus că persoanele născute în zodia Rac nu sunt atât de interesate și decid să meargă mai departe.

Citește și: Horoscop februarie 2022.Zodiile care stau cel mai bine cu dragostea în luna iubirii

Citește și: Anul Nou chinezesc.Ce se schimbă în anul Tigrului de Apă, de la 1 februarie 2022

Citește și: Ce a pățit Delia în timp ce se afla la o înmormântarea unei persoane dragi:„Cineva m-a întrebat dacă putem să…'

Citește și; De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor:„Mă simțeam inutil, îmi era rușine față de…'

Gemeni și Scorpion

Gemenii au o minte deschisă și își asumă cu ușurință riscuri, iar acest lucru îi poate speria pe Scorpioni. Aceștia preferă să dețină controlul și trebuie să știe în permanență unde partenerul. Nativii din zodia Scorpion sunt în căutarea unei relații seriose, de lungă durată, în timp ce Gemenii se plictisesc destul de repede lângă cineva și refuză un astfel de angajament.

Capricorn și Săgetător – cupluri de zodii incompatibile

Capricornii sunt foarte muncitori, ambițioși și perseverenți cu privire la lucrurile pe care și le doresc, ceea ce îi poate face partenerii de viață potriviți. Pe de altă parte, Săgetătorii sunt destul de schimbători și întotdeauna te poți aștepta la lucruri surprinzătoare din partea lor. Nativii din zodia Săgetătorilor pot cuceri pe oricine cu farmecul lor și că pot fi iertați ușor pentru greșeli.

Taur și Vărsător

Taurii sunt foarte stabili atunci când vine vorba de relații. Pentru Vărsători, acest lucru duce la plictiseală și sunt șanse foarte mari să își înșele partenerul. Chiar dacă vor să fie fideli, acest lucru nu se va întâmpla în cele din urmă. Aceștia au nevoie să aibă alături o persoană care să îi stimuleze intelectual. Așadar, o relație dintre aceste două zodii e sortită eșecului.

Leu și Pești

Nativii din zodia Pești sunt foarte sensibili și sunt foarte empatici. De cealalată parte, Leii nu se preocupă atât de mult de persoanele din jurul lor și caută întotdeauna să le fie lor bine. O relație de cuplu dintre aceste două semne zodiacale va fi tensionată și vor apărea multe conflicte aprinse.

Fecioară și Balanță – cupluri de zodii incompatibile

Fecioarele sunt ancorate în realitate, Balanțele sunt optimiste în toate aproape toate aspectele vieții și cred că toate lucrurile se vor rezolva. Ceea ce este inspirațional pentru ele, pentru Fecioare se dovedește a fi contrariul, care preferă să vadă totul absolut diferit.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton