Zodie aprilie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în aprilie

 Lupescu Anca
.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în aprilie? Conform astrologiei semnelor zodiacale, persoanele născute în aprilie sunt pline de curaj și vigoare. Sunt creative, ferme, pline de viață și foarte aventuroase. Semnele zodiacale din aprilie îi fac să fie energici și îi umple de dorința de a explora și de a excela. Energia zodiei aprilie este plină de viață și, indiferent de profesia pe care o aleg nativii săi, ei sunt destinați să se îndrepte spre vârf. 

Care este semnul zodiacal pentru persoanele născute în aprilie?

Cele două semne zodiacale asociate cu luna aprilie sunt Berbecul și Taurul. Acestea sunt primul și al doilea semn astrologic al roții zodiacale și sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de semne zodiacale din aprilie și semne de naștere din aprilie.

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

 Persoanele născute în aceste semne zodiacale din aprilie sunt numite Berbeci și Tauri, pe baza simbolurilor cu care semnele lor horoscopice din aprilie au fost legate. Conform astrologiei, dacă te-ai născut în primele săptămâni ale lunii aprilie, aparții semnului zodiacal Berbec, în timp ce dacă te-ai născut în săptămânile târzii ale lunii aprilie, ești asociat cu semnul zodiacal Taur.

Intervalul de date al semnelor zodiacale din aprilie

Știi că dacă te-ai născut pe 20 aprilie, s-ar putea să fii Taur, conform orei de naștere? Ei bine, astrologia zodiacală vorbește de datele de cuspide atunci când Soarele tranzitează de la un semn zodiacal la altul. 

În această perioadă, Soarele se poate afla în oricare dintre semnele zodiacale, în funcție de ritm și de perioada de timp. Astfel, dacă te-ai născut în oricare dintre datele de cuspide zodiacale, cel mai bine este să îți creezi harta natală și să consulți un astrolog pentru a ști care este semnul tău zodiacal exact. 

Bărbatul Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Perioada și cu cine e compatibil

Conform horoscopului semnelor din aprilie, cuspida formată în luna aprilie se numește cuspida Berbecului și a Taurului. Datele sale sunt cuprinse între 17 și 23 aprilie. Oricine se naște în timpul acestui interval de date al semnelor din aprilie se spune că se naște cu calitățile atât ale Berbecului, cât și ale Taurului, mai mult sau mai puțin. 

Aceștia pot avea un singur semn zodiacal predominant din aprilie sau un singur semn de naștere din aprilie, dar pot fi martorii influenței a două semne zodiacale de naștere din aprilie asupra vieții și personalității lor.

Este 20 aprilie Taur sau Berbec?

Gradul exact al Soarelui într-un semn zodiacal determină semnul zodiacal al unei persoane. Astfel, dacă poziția Soarelui este de 29 de grade pe 20 aprilie, vei fi Berbec, iar dacă Soarele este la 0 grade, vei fi Taur. Pentru a afla gradul exact al Soarelui în semnul zodiacal și pentru a afla semnul zodiacal pe care îl ai la data nașterii, ar trebui să consultați întotdeauna un astrolog expert.

Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Un Taur este orice persoană cu ziua de naștere între 20 aprilie și 20 mai. Taurul este al doilea dintre cele 12 semne astrologice și este reprezentat de constelația taurului. Dintre cele patru elemente zodiacale (aer, pământ, foc și apă), Taurul este un semn de pământ.

Taurii, ca și taurul care îi reprezintă, sunt cunoscuți ca fiind inteligenți, de încredere, muncitori, dedicați și încăpățânați. Dar Taurul este mai mult decât pare. Haideți să ne scufundăm și să aflăm totul despre personalitatea Taurului, de la partea sa bună la partea sa rea.

Caracteristici cheie ale Taurului

În astrologie, fiecare semn zodiacal este reprezentat de una dintre cele trei modalități: cardinal, fix sau mutabil. Modalitatea unui semn este doar un alt mod de a spune: „Acesta este modul în care se exprimă acest semn”. Modalitatea Taurului este fixă, ceea ce înseamnă că persoanele născute sub acest semn tind să fie de încredere, persistente și stabile.

Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Dar există multe alte caracteristici fascinante ale Taurului în afară de a avea doar o natură fixă. Iată câteva dintre cele mai importante trăsături ale Taurului pe care trebuie să le cunoașteți.

Trăsături ale Taurului

Taurii sunt considerați a fi ancora zodiacului. Modalitatea lor fixă înseamnă că Taurii își iubesc stabilitatea și găsesc confort în consistență. Orice sau oricine care pune în pericol acest lucru sau sentimentul lor de siguranță s-ar putea trezi în fața unui tur de forță foarte furios!

De asemenea, persoanele născute sub semnul Taurului prețuiesc onestitatea mai presus de orice, așa că nu încerca să le faci o farsă – nu te vor ierta niciodată dacă vor afla că i-ai înșelat.

Citește și: Zodia Taur. Calitățile și defectele nativilor

La fel ca animalul lor ceresc reprezentativ, Taurii nu se feresc de munca grea și nu se tem să facă tot ce este necesar pentru a-și face treaba. Cuplată cu natura lor harnică este un nivel de ambiție și tenacitate mentală care îi face pe Tauri o adevărată forță de luat în seamă.

Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Trăsături Berbec

Cei mai mulți Berbeci și-au petrecut o bună parte din viață în secțiile de urgențe ca urmare a unor provocări sau escapade pentru a-și demonstra curajul. Aceștia acționează mai întâi și se gândesc mai târziu și au o anxietate personală redusă sau chiar inexistentă cu privire la siguranța lor sau la capacitatea de a face lucruri periculoase.

Orice este prezentat ca o provocare pentru un Berbec devine imediat o bătălie. Sub această dungă competitivă bine înrădăcinată se ascunde un călcâi al lui Ahile cu adevărat vulnerabil: nesiguranța. În adâncul adânc, toți Berbecii se întreabă dacă sunt cu adevărat, cu adevărat suficient de buni.

Cele mai lipsite de viclenie, inocente și încrezătoare dintre semne – poate pentru că sunt copilul zodiacului, adică primul semn. 

Întreabă-i orice și îți vor spune ce cred, adică orice. Dar nu există răutate, răutăciozitate sau intenții rele în franchețea lor. Pur și simplu își poartă inima pe mânecă.

Toți Berbecii vor să reușească, să ajungă în vârf, să „câștige” în viață și, ca atare, sunt de obicei ambițioși. Dar, îți amintești acea nesiguranță secretă? 

Este acolo, mereu, cicălindu-i, iar acest lucru poate duce la o mulțime de stres și presiune internalizată – toate auto-provocate. 

Berbecul trebuie să învețe să se relaxeze și să fie mai amabil cu el însuși uneori.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton