Rețetă de doradă cu portocale. Perfectă pentru Revelion!

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de doradă cu portocale. Ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, cea a sărbătorilor de iarnă. Crăciunul tocmai a trecut, iar Revelionul ne bate acum la ușă. Dacă vreți să aveți o masă festivă, dar să țineți cont și de superstiții, vă lansăm o provocare. Rețeta de doradă cu portocale recomandată de noi vă va ajuta să vă surprindeți oaspeții cu o mâncare delicioasă și de neuitat. Se prepară imediat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de doradă cu portocale. În fiecare an, de sărbători, gospodinele se întrec în preparate care mai de care mai gustoase. Dacă de Crăciun „vedeta' este cozonacul, de Revelion lucrurile se schimbă datorită unor superstiții de care multă lume ține cont. Se spune că dacă vei consuma pește în noaptea dintre Ani, îți vei rezolva rapid problemele, iar anul viitor vei fi ca peștele în apă.

Rețetă de doradă cu portocale. Există o mulțime de rețete ce includ pește, dar rețeta de doradă cu portocale este un adevărat deliciu. Nu aveți nevoie decât de doar câteva ingrediente și nici nu necesită prea multă experiență în bucătărie. Dacă urmăriți cu atenție instrucțiunile următoare, veți obține o mâncare perfectă în mai puțin de o oră.

Citește și: Rețetă de prăjitură Șah Mat.Ușor de preparat

Citește și: Rețetă budincă de cozonac.Un deliciu!

Citește și: Cele mai bune sarmale de Crăciun.Rețeta lui Chef Sorin Bontea

Citește și: Rețetă de cozonac fără gluten cu portocale.E savuros!

Rețetă de doradă cu portocale – Ingrediente

2 bucăţi de Dorada

O portocală tăiată felii

2 căţei de usturoi

Câteva frunze de busuioc

Câteva picături de ulei de măsline

Sare

Piper

Rețetă de doradă cu portocale – Mod de preparare

1. După ce ați curățat și spălat peștele, dorada se așază într-o tavă suficient de încăpătoare. Se stropește apoi cu puțin ulei de măsline, pentru o aromă și mai plăcută.

2. Ulterior, umpleți peștele cu feliile de portocală. Adăugați și câte un cățel de usturoi, după ce l-ați tocat mărunt, scrie site-ul playtech.ro.

3. Pentru un plus de savoare, adăugați și condimentele. Se presară sare și piper după gust, iar la final și busuiocul. După aceea, puteți introduce tava la cuptor.

4. Tava cu peștele se ține în cuptor pentru aproximativ jumătate de oră, la 190 de grade Celsius. Înainte de a servi preparatul, puteți stropi dorada cu puțină zeamă de portocală. Asta va intensifica și mai mult gustul de citrice. Asta a fost tot. Poftă bună!

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton