Smoothie din fructe și lapte vegetal. Rețeta Claudiei Radu, de la Chefi la Cuțite

 Dumba Gabriela
.

Claudia Radu, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a postat pentru prietenii ei de pe Instagram o reteță de smoothie, care ei îi place foarte mult. Claudia Radu spune că își începe diminețile, de câteva săptămâni încoace, cu un smoothie delicios și sănătos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Radu și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram cu ultima postare pentru că a slăbit vizibil și le-a dezvăluit acestora că urmează un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. Iar unul dintre secretele sale este un smoothie delicios din fructe și lapte vegetal, care îi și ține de foame și este și foarte sănătos.

Claudia-Radu-Chefi-la-Cutite-855×1024Claudia-Radu-Chefi-la-Cutite-855×1024

„De câteva săptămâni, diminețile mele incep cu un smoothie delicios și sănătos deoarece în felul acesta imi iau porția de vitamine și minerale și ma păcălesc să și consum anumite alimente pe care in mod obișnuit nu prea le agreez.

Ca prima rețetă vă propun o combinație de afine, pere și banană cu lapte de orez, plus 2 ingrediente surpriză 😉', a spus Claudia Radu pe Instagram.

Rețeta de smoothie a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite

Aproximativ 50 g afine

1 banană mică feliată

1 pară mică tăiată cubulețe

1 linguriță semințe de in

1 linguriță pudră proteică de vanilie

Lapte de orez cât curprinde

Claudia Radu a tăiat fructele așa cum a și menționat pe InstaStory, iar mai apoi le-a așezat în blender, peste care a turnat laptele de orez. Aceasta a atras atenția să nu fie depășită niciodată linia maximă marcată pe paharul blenderului.

După câteva secunde în care toate ingredientele s-au amestecat foarte bine și s-au transformat întru-un suc natural cu o consistență groasă, Claudia Radu a postat și rezultatul final. Băutura pregătită de fosta concurentă de la Chefi la cuțite a fost gata în câteva minute!

Citeste si: Cine este Claudia Radu, de la Chefi la Cuțite. A trăit o dramă în copilărie

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer’

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem’

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Claudia Radu și Cristi Boca de la Chefi la cuțite, după finală! Au primit un cadou neașteptat

Cum a slăbit Claudia Radu de la Chefi la cuțite

Claudia Radu a făcut senzație la Chefi la Cuțite după ce a reușit să ajungă în semifinală, în condițiile în care, așa cum singură s-a descris, era doar o simplă gospodină.

După încheierea concursului, ea și Cristi Boca au primit o bursă specială de studii, pentru a-și urma pasiunea, așadar cât de curând simpatica concurentă ar putea deveni bucătar cu patalama.

După ce a reușit să slăbească, Claudia Radu, a postat câteva fotografii cu evoluția sa în lupta împotriva kilogramelor în plus, iar fanii ei au fost de-a dreptul încântați.

„Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat ce dietă țin. Cu această postare țin să vă spun că NU țin nici o dietă. Nu îmi place cuvântul ăsta, m-a urmărit toată viața și numai când îl aud intru în depresie.', a dezvăluit fosta concurentă Chefi la Cuțite, Claudia Radu, pe contul de Instagram.

„Din luna septembrie am renunțat la tot ce înseamnă alimente procesate din magazine (dulciuri, mezeluri, produse de patiserie/cofetărie, sucuri de orice fel) și am o alimentație bazată pe o varietate foarte largă de fructe, legume verdețuri, leguminoase, semințe, oleaginoase și carbohidrați și proteine de bună calitate, dacă sunt bio cu atât mai bine.', a adăugat fosta concurentă, potrivit Spynews.ro.

Claudia Radu a menționat că mișcarea zilnică și consumul de lichide completează stitlul de viață pe care l-a adoptat în ultimele luni. De asemenea, tot ceea ce mânâncă este gătit de ea și spune că nu sare niciodată peste micul-dejun.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton