O mai ții minte pe Cristina Bondoc, de la Românii au Talent? Cum arată după ce a slăbit 25 kg și ce dietă a ținut

 Lupescu Anca
.

Din ce în ce mai multe vedete slăbesc și își schimbă viața. Cristina Bondoc, fosta concurentă de la Românii au Talent a reușit să dea jos 25 de kilograme, fără să își opereze stomacul sau să apeleze la înfometare. Cristina este total schimbată acum, după ce a slăbit spectaculos, iar asta se vede din fotografii, dar și din felul în care se simte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 10 ani, Cristina Bondoc, în vârstă de 33 de ani acum, a participat la Românii au Talent. Cristina este acum profesoară de canto şi cântăreață. Ea a înregistrat un colind dedicat tatălui ei, care a murit în luna februarie anul acesta.

Fosta concurentă Românii au Talent a povestit cum a slăbit 25 de kilograme în mai puțin de jumătate de an. Nu a intervenit chirurgical și nici nu a mers la nutriționist.

images-2-12images-2-12

„Eu am slăbit 25 de kilograme în 5 luni. Am avut 90 de kilograme la 1,57 metri. Am slăbit natural, nu mi-am tăiat stomacul. Am ţinut o dietă după capul meu şi am făcut alergare uşoară. Acum am 65 de kilograme şi fac în continuare sport. Predau muzică online şi înregistrez piese când am inspiraţie', ne-a spus Cristina. 

Mai multe vedete au slăbit considerabil

Printre vedetele care au slăbit enorm se numără Feli Donose, Ozana Barabancea, Oana Radu, Raluca Bădulescu şi Teo Trandafir.  Vedeta care a slăbit cel mai mult, recent, este Ozana, care i-a şocat pe toţi cu noua ei siluetă.

Barabancea a slăbit mai bine de 30 de kilograme, după ce şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului. Pe lângă asta, artista urmează o dietă strictă, face sport şi tratamente corporale, pentru a ajunge la silueta pe care o avea la 20 de ani.

Muţi spun că vedeta care a slăbit cel mai mult din România ar fi Raluca Bădulescu. În urmă cu câţiva ani, şi ea a apelat la operaţia de micşorare a stomacului şi a reuşit să dea jos în jur de 70 de kilograme. Femeile o invidiază pentru noua ei siluetă, dar vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că nu ţine nicio dietă.

Mănâncă dulciuri, n-a renunţat la băuturile carbogazoase, dar tot a reuşit să se menţină suplă. Pentru că este pofticioasă, Raluca Bădulescu nu-şi refuză niciun moft culinar, dar are grijă să mănânce în cantităţi cât mai mici.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu' este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar'/ INTERVIU

Oana Radu cântărea 121 de kilograme şi a ajuns la 59 de kilograme. Vedeta susţine că a slăbit cu dieta Dukan şi că a făcut-o într-un mod nesănătos, dar şi-a făcut mereu analizele, să fie sigură că nu îşi pune sănătatea în pericol. 

„Am slăbit relativ rapid, clar nesănătos, dar Dumnezeu m-a ajutat şi analizele mele arată foarte bine, cel puţin momentan. Am ales Dieta Dukan, fiindcă tot auzisem că da rezultate rapide, şi fiindcă toate celelalte 184358 de diete pe care le ţinusem eşuaseră, sau, poate eu eşuam… Eu trebuie să îi mulţumesc mamei mele, care m-a ajutat cu reţetele, deşi la început i s-a părut amuzant că încep o nouă dietă! A fost sigură că nu o voi duce la capăt, de fapt toţi oameni din jurul meu au crezut că voi călca strâmb din nou, dar le-am arătat eu cine sunt! Hahahaha .. Am luat suplimente de slăbit, care nu fac decât să accelereze arderile. Sunt foarte multe din acestea pe piaţă', a povestit Oana Radu, pe blogul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton