Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani: "În perioada pandemiei am slăbit"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Simona Pătruleasa are 46 de ani și arată impecabil! Nu-și arată deloc vârsta și, cu toate că nu este împotriva operațiilor estetice, momentan a spus… pas. Prezentatoarea ne-a dezvăluit o parte dintre secretele sale, ce face pentru a se menține în formă și care este ritualul ei de frumusețe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recunosc că, înainte de interviu, ți-am vizitat contul de Instagram și, sincer îți spun, am avut un șoc… fiindcă nu pot să-ți ghicesc vârsta din poze. Ai descoperit secretul tinereții?

Ingrid spune că și-ar dori să descopere secretul tinereții fără bătrânețe. Am mai îmbătrânit și eu, au început să-mi apară și mie riduri, s-a mai schimbat metabolismul, pentru că anul ăsta fac 47 de ani. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă.

Simona-Patruleasa-1-1Simona-Patruleasa-1-1

Am momente când mi-aș dori să am mai puțini ani, dar asta din dorința de a fi mai mult timp lângă Ingrid. Încerc pe cât posibil să mă mențin la o anumită greutate, să mă simt bine în pielea și în hainele mele. Fac lucruri de bun-simț și moderate. Fac sport acasă în perioada asta, sunt atentă la dietă.

Simona Pătruleasa: „Fac sport cam 45 de minute în fiecare zi'

Nu cred că mi se pare, ai mai și slăbit în ultimul timp! Cu siguranță, cititoarele noastre vor dori să afle cum ai reușit și mai ales care este ritualul tău zilnic de frumusețe.

În perioada de pandemie fac în casă lucruri legate de cosmetică, mi-am făcut singură unghiile, m-am vopsit. Acum, că Ingrid merge din nou la școală, în perioada cât este acolo, încerc să fac lucruri pentru mine. Îmi pun o mască, îmi fac un peeling, mă vopsesc. Fac lucruri elementare, de întreținere.

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie:”Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă.A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008, și a fost superbă!

Citește și: Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit:s-a măsurat în direct!

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, atac dur la adresa lui Musty:„Câtă ipocrizie, cât teatru ieftin'

Dat fiind că, în ultimul an, am stat cu toții mai mult în casă, spune-ne cum te-ai descurcat cu mâncatul. Ai avut tendința de a apela la… comfort food? Sau fiecare „plăcere vinovată e contracarată de sport la greu?

Fac sport cam 45 de minute în fiecare zi, gantere, abdomene. În perioada
pandemiei nu m-am îngrășat, dimpotrivă, am slăbit. Apoi am mai pus câteva kilograme, dar imediat am încercat să reglez situația din alimentație. Nu mai mănânc dulciuri o lună de zile și fac mișcare, beau multă apă.

Simona Pătruleasa: „Am o reținere în ceea ce privește intervențiile estetice'

Și pentru că este un subiect extrem de controversat în perioada asta, o să te întreb ce părere ai despre operațiile estetice. Când crezi că este momentul ca o femeie să-și aducă îmbunătățiri?

N-am fost niciodată împotriva operațiilor estetice și știu persoane care au avut diferite intervenții și au avut rezultate extraordinare. Știu și persoane care și-au făcut rău. De aceea am și o reținere în ceea ce privește intervențiile estetice. Eu am cearcăne, și eu aș putea să îmi fac anumite îmbunătățiri, dar sunt sceptică. Cred că toate lucrurile care vin din afară pot face mai rău decât bine. Mi se pare exagerat că fetele încep de la douăzeci de ani să își facă diverse intervenții, când nu au nevoie de așa
ceva. Cred că astfel de lucruri trebuie făcute după 40, chiar 50 de ani.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton