Rețetă de quesadilla. Gata în 30 de minute!

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de quesadilla. De mult ori, timpul ne presează. Suntem grăbiți să ajungem la locul de muncă, la facultate sau să luăm copiii de la școală, etc., motiv din cauza căruia, deseori, sărim peste micul-dejun sau prânz. Dacă sunteți pe fugă, însă trebuie să vă potoliți și foamea, rețeta de quesadilla recomandată de noi vă va ajuta să aveți un preparat gata în doar 30 de minute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de quesadilla. Așadar, rețeta de quesadilla poate fi o bună variantă, fie dacă vreți să încercați ceva nou sau nu doriți să petreceți prea mult timp în bucătărie. Acest preparat este gata în doar jumătate de oră și nu e necesar să aveți multă experiență în ale gastronomiei. Are la bază câteva ingrediente disponibile în orice magazin, iar pe multe dintre ele e posibil să le aveți deja în frigider.

Citește și: Rețeta de foccacia fără gluten, cu măsline și rozmarin, a Elenei Gheorghe

Citește și: Rețete de turtă dulce.Un desert delicios!

Citește și: Rețete de ouă umplute.Ușor de făcut!

Citește și: Bruschete rapide:2 rețete perfecte pentru seara de film

Rețetă de quesadilla – Ingrediente

500 g piept de pui (făcut și sfâșiat cu fuculița)

4-6 lipii de tortilla

1 ardei (cubulețe)

1 ceapă roșie/3 cepe verzi (cubulețe)

1 roșie mare (cubulețe)

200 g cașcaval afumat/brânză cheddar

sare, piper, oregano, chimion

2 linguri de maioneză

2 linguri de sos marinara

guacamole și smântână – pentru servit

Rețetă de quesadilla – Mod de preparare

1. Ocupați-vă întâi de pui. Carnea trebuie făcută fâșii, pentru a putea fi mai ușor de consumat. După ce ați terminat, tăiați cu grijă legumele.

2. Luați apoi o tigaie suficient de încăpătoare în care să amestecați bucățile de pui cu sosul marinara. Pentru un plus de gust, presărați și condimentele. Lăsați totul pe foc timp de aproximativ 5-10 minute.

3. Mai apoi, ungeți lipiile, pe rând, pe o parte cu unt. Așezați apoi lipia într-o tigaie. După aceea, ungeți-o cu maioneză, iar, ulterior, umpleți jumătate de lipie cu cantitatea de brânză rasă indicată, iar cealaltă jumătate cu amestecul de pui.

4. Împachetați apoi lipia. După aceea, o veți întoarce și pe partea celalaltă, în tigaie. O scoateți atunci când observați că e gata.

5. Urmați aceiași pași și pentru restul lipiilor. În cazul în care nu doriți să le preparați în tigaie, le puteți da într-o tavă, la cuptor, scrie site-ul retete.unica.ro.

6. Quesadilla se servește caldă, iar pentru un plus de savoare va fi însoțită de guacamole și smântână. Această combinație vă ca cuceri cu siguranță papilele gustative. De asemenea, îi va da pe spate și pe membrii familiei. Asta a fost tot. Sperăm că v-a plăcut! Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton