Cine este Melisa, artista din România care a ajuns în top 10 Shazam: "Este o realizare pentru mine..."

 Raiciu Adriana
.

Cine este Melisa care a ajuns în top 10 Shazam. Tânara româncă a reușit să impresioneze o lume întreagă cu piesa 'I`m alone'. Melodia ei chiar a devenit virală pe aplicația TikTok și a ajuns să ocupe primul loc în mai multe țări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Melisa care a ajuns în top 10 Shazam. Melisa, tânara româncă, a reușit să ajungă în top 10 Shazam. Piesa a ajuns să devină virală pe TikTok abia acum, deși a fost urcată pe Youtube în urmă cu 10 luni.

melisamelisa

Despre succesul melodiei 'I`m alone' a vorbit chiar ea, în cadrul emisiunii prezentate de Capatos.

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELIONUL la PRO TV.Ce vedete sunt invitate

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu.Primele imagini cu cei doi, în timp ce se sărută

Citește și: Dieta ținută de Helen Mirren, la 75 de ani! Cum reușește să încapă în hainele pe care purta la 20 de ani

Cine este Melisa, artista din România care a ajuns în top 10 Shazam

Cine este Melisa care a ajuns în top 10 Shazam. Melisa a reușit să ajungă imediat la inima publicului cu piesa 'I`m alone'. În doar câteva luni, artista a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube, iar pe TikTok melodia a devenit deja virală.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, artista a vorbit deschis despre succesul pe care îl are la momentul actual. Se pare că a ajuns numărul 1 în Rusia și Ucraina și chiar este un trend.

Este o realizare și o surpriză și pentru mine. Am aflat destul de curând de acest lucru și m-am bucurat foarte tare. Piesa a fost lansată anul trecut, în luna februarie, a avut un moment în care a stagnat, după care, acum o lună de zile am înțeles că a prins foarte tare datorită aplicației TikTok, unde a devenit virală. După TikTok, ea a luat un curs foarte frumos, este numărul 1 în Rusia, în Ucraina. A ajuns să fie un fel de trend', a povestit Melisa, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Ce a studiat Melisa

Deși a urmat cursurile Facultății de Jurnalism, Melisa spune că a fost întotdeauna atrasă de muzică. Pasiunea sa a început la vârsta de 9 ani și a decis să urmeze această cale.

Am făcut Jurnalismul, dar asta a fost pentru a-mi consolida cariera. Tot ce am făcut a fost pentru muzică. Muzica este pasiunea mea încă de la 9 ani. Am ales cu sufletul. Am studiat publicitate și prin asta ajut atât campaniile mele, cât și pentru alți artiști', a adăugat artista.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton