Culori de păr care întineresc

 Lupescu Anca
.

Există culori de păr care întineresc. Culorile de păr au capacitatea de adăuga sau a scădea ani din vârstă. Nu este nevoie nici să te îndepărtezi mult de culoarea ta naturală pentru a face asta.

Cele mai bune culori de păr care întineresc

Șaten miere cu reflexii blonde

Jennifer Lopez are exact această culoare de păr de aceea pare a fi foarte tânără și nu arată nici măcar cu o zi mai mult de 30 de ani (are 52 de ani). 

Cum alegi creionul de ochi?. Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Amestecul de tonuri de șaten, miere și blond nu face decât să adauge dimensiune părului, în timp ce pare fără efort, doar că este nevoie frecvent de retușuri. 

Cold Brew Ombré

Această nuanță pe care o are Kim Kardashian va fi perfectă pentru oricine are părul lung. Începe cu un șaten cu aspect natural la rădăcini, înainte de a se transforma treptat în cascadă într-un moka rece și un șaten cenușiu deschis. Are acea vibrație cool, californiană, făcând pe oricine o poartă să arate ca și cum ar fi mereu proaspăt ieșită dintr-o vacanță de o lună la plajă.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Roșcat închis

O vopsire cu un reflex subtil de roșcat adaugă o notă de dramatism șuvițelor închise la culoare, fără a fi prea evident. Este vibrantă doar în lumina directă a soarelui și este cu siguranță mai puțin probabil să devină arămie chiar și cu o îngrijire minimă. Poți să ceri niște reflexii și șuvițe pentru un efect mai natural!

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

Castaniu cu reflexii de blond

Castanul sau un șaten închis este o altă nuanță măgulitoare și cu aspect proaspăt pe care o poți lua în considerare. Îți va da un impuls discret culorii naturale a părului tău, fără decolorare.

Balayage

Dacă vrei să arăți mereu pregătită pentru plajă, optează pentru un balayage șaten deschis, de culoarea mierii. Acest lucru va oferi șuvițelor tale un plus de căldură fără un contrast dur, ca să nu mai vorbim că va arăta uimitor cu un ten cu tonuri calde. 

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

Având cea mai mare parte a luminozității prin secțiunile din față ale părului tău adaugă, de asemenea, un efect de încadrare a feței uimitor, așa că ține cont de asta!

Șuvițe blond cenușiu deschis

În cazul în care nu ești pregătită să treci la un blond barbie complet, șuvițele semi-blonde fac întotdeauna bine pentru o schimbare de culoare. Reflexiile blond cenușiu deschis, de exemplu, arată superb pe o bază șatenă închisă, atunci când sunt amestecate fără cusur. Pentru o coafură care necesită mai puțină întreținere, păstrează rădăcinile închise la culoare.

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Șaten închis cu reflexii care încadrează fața

Frumusețea faptului că optezi pentru o culoare care nu este solidă este că nu există aproape nicio limită în ceea ce privește posibilitatea de personalizare. Poți adăuga diferite nuanțe într-un mod care să îți completeze cel mai bine forma feței, iar acest lucru este de-a dreptul magic de fiecare dată.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton