Rețetă de gogoșari în sos de bulion. Vine sezonul murăturilor, mâncărurilor conservate și al bunătăților pregătite pentru cămară.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!
Ai rămas în pană de idei, pentru ce ar trebui să mai completezi pe rafturi? Rețeta următoare este doar una dintre ideile pe care le-am pregătit pentru tine. Încearcă!
Rețetă de gogoșari în sos de bulion. Ingrediente
- 5 kg de gogosari
- 800 ml bulion
- 500 ml ulei vegetal
- 500 g zahăr
- 500 ml oțet
- foi de dafin
- piper boabe
- muștar boabe
- sare
Rețetă de gogoșari în sos de bulion. Mod de preparare
- Curăță gogoșarii, îi speli și îi tai felii sau după preferință.
- Într-un vas, pune la fiert restul ingredientelor.
- După ce a dat un clocot, adaugă și gogoșarii.
- Mai lasă la fiert încă 10-15 minute, până se înmoaie, amestecând ocazional.
- Toarnă compoziția în borcanele sterilizate în cuptor, sigilează bine capacele, acoperă cu o pătură și lasă să se răcească la temperatura camerei.
- Le poți depozita în cămară.
Sursă foto: Profimedia
Cel mai nou VIDEO