Burger de porc. Cea mai simplă și delicioasă rețetă

 Mirea Roxana
.

Rețetă de burger de porc. Cine nu adoră un burger gustos? Mulți dintre noi preferăm acest fel de mâncare pentru că este delicios și se prepară și foarte ușor. Rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una care îi va da pe spate pe membrii familiei sau pe potențialii musafiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de burger de porc. Pentru această rețetă nu aveți nevoie chiar de foarte multe ingrediente. În plus, modul de preparare este unul simplu. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos și veți rămâne plăcut impresionați de ce burgeri delicioși ați preparat. În plus, poate carnea de vită nu este pe placul tuturor, așa că rețeta propusă de noi este cu carne de porc.

Citește și: Prăjitură cu cireșe și brânză.Rețeta de vară perfectă

Citește și: Rețetă pavlova.Desert delicios cu multe fructe

Citește și: Rețetă de salată orientală.Preparat simplu și gustos

Citește și: Rețetă ciorbă de găină.Simplu de gătit și foarte gustoasă

Rețetă de burger de porc – Ingrediente

– 500 gr carne de porc tocată

– 6 felii bacon (opţional)

– sare

– piper

– ketchup dulce

– muştar dulce

– 2 cepe roşii mari

– 6 felii de gouda, emmentaler sau orice tip de caşcaval doriţi

– 6 chifle pentru hamburger

– maioneză

– 3-4 castraveţi muraţi

– salata iceberg sau salată verde, clasică  –  8 sau 10 frunze

Rețetă de burger de porc – Mod de preparare

1. Pentru început, amestecați carnea tocată cu o lingură lingură de ketchup, una de muştar, o jumătate de linguriţă de sare şi piper.

2. Apoi, formați 6 burgeri, pe care îi veți lăsa la frigider pentru aproximativ o oră.

3. Între timp, pregătiți celelalte ingrediente. Tăiați ceapa rondele și amestecați-o cu un praf de sare, piper şi o linguriţă de oţet alb de vin.

4. Tăiați sau rupeți salata și amestecați-o cu 5 sau 6 linguriţe de maioneză, până se formează o salată cremoasă.

5. Apoi, tăiați castraveții murați rondele. Dați chiflele pe jumătate. Apoi, prăjiți feliile de bacon în tigaie pe ambele părți.

6. După ce ați pregătit toate ingredientele, încingeţi o tigaie de teflon sau un grill electric (asta dacă nu îi faceți direct pe grătar) și puneți burgerii. Fiecare burger se lasă câte două minute pe fiecare parte până se rumenesc. După ce s-au rumetic pe o parte, ungeți cu muștar după ce ați întors burgerul, potrivit adevărul.ro.

7. Apoi, îi mai lăsați pe foc timp de un minut și adăugați cașcavalul deasupra. După care urmează asamblarea.

8. Încălziți în tigaie jumătățile de chifle, apoi pe baza fiecărei chifle puneți puțină salată verde cu maioneză, bacon, un burger, după care se adăugați salată de ceapă, castraveţi muraţi şi deasupra închideți cu capacul chiflei, pe care l-aţi uns cu puţin ketchup pe interior.

9. Puteți să serviți burgerii calzi, cu salată de roșii sau cu cartofi prăjiți.

Poftă bună!

Sursa Foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton