Elena Marin va fi cerută în căsătorie după Survivor! Cum arată inelul

 Dumitrache Medeea
.

O mare surpriză o așteaptă pe Elena Marin la întoarcerea din Republica Dominicană! Iubitul ei este pregătit să o ceară în căsătorie. Cei doi sunt logodiți deja, iar tânărul a explicat care este diferența dintre logodnă și cererea în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei, iubitul Elenei Marin, se pregătește să o ceară în căsătorie la întoarcerea de la Survivor. Mai este foarte puțin până competiția va lua sfârșit, iar toată experiența Faimoasei l-a făcut extrem de mândru pe iubitul ei.

elena-marin1elena-marin1

Deși se știe că cei doi îndrăgostiți sunt logodiți deja, pentru ei nu a existat o cerere în căsătorie, iar Andrei a explicat ce înseamnă fiecare pas pentru relația lor.

Elena Marin va fi cerută în căsătorie!

Nici nu știe ce o așteaptă! Elena Marin urmează să fie cerută în căsătorie când se va întoarce din Republica Dominicană. Andrei, iubitul ei, își dorește să își unească destinele chiar în acest an!

Citește și: Ce gândește Cosmin Stanciu despre Elena Marin:

Citește și: Încă un scandal între Elena Marin și Zanni, la Survivor:

Citește și: Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu:

Citește și: Scandal între mama Claudiei Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:

Cu toate acestea, cei doi sunt deja logodiți. Andrei a explicat că pentru ei logodna și cererea în căsătorie sunt lucruri diferite. Tânărul a mărturisit și că îi va lua Elenei un inel cu diamant, însă nu ceva extravagant deoarece Faimoasa este o fire modestă.

Nu am cerut-o de nevastă. Noi ne-am logodit pentru că așa am simțit. Nu este ceva ce a fost propus de mine sau de ea. Logodna a fost un lucru pe care l-am simțit împreună și a venit de la sine'.

„Cererea în căsătorie și căsătoria pentru noi sunt două lucruri separate.  Și cred că e foarte bine că e așa pentru că automat vor fi alte bucurii. Va fi un inel potrivit, cu un diamant nu foarte mare, pentru că Elenei nu-i place să epateze. O caracterizează modestia', a spus Andrei.

Andrei îi ia apărarea Elenei Marin

Elena Marin a fost acuzată, și nu de puține ori, că se victimizează exagerat. Faimoasa a fost atacată în repetate rânduri de Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Andrei, iubitul Elenei Marin, nu a stat de-o parte și și-a exprimat părerea radical în ceea ce îi privește pe Zanni și pe Sebastian, despre care a spus că se află, la rândul său, în postura de victimă.

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar «dedicat», așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face', a spus iubitul Elenei Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton