Zanni, singurul concurent de la Survivor care are voie să se tundă: „Îl dădea afară instant...”

 Mirea Roxana
.

Jador s-a întors în țară de la Survivor România și a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă. Faimosul a vorbit despre faptul că le era interzis prin contract să se bărbierească. Doar Zanni face excepție parțial de la această regulă, fiind singurul care poate să își radă părul în lateralele capului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza accidentării pe care a suferit-o la picior. Acesta a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit despre ce aveau și nu aveau voie să facă la Survivor România, în conformitate cu ceea ce era prevăzut în contract.

j1j1

Jador a dezvăluit că cei care alegeau să se bărbierească la Survivor România primeau pedepse. Bărbieritul este interzis pentru că echipa de la Kanal D dorește să creeze ideea aceea de sălbăticie, dar să și fie vizivile schimbările prin care Faimoșii și Războinici trec la Survivor.

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:”De acasă s-a înțeles că…”

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:”Am crezut că nu te descurci”

Citește și: Jador se operează după Survivor:„Am meniscul rupt în trei locuri!'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor:”Să nu mai zică nimeni nimic”

Doar Zanni are voie să se tundă la Survivor

Zanni a fost singurul dintre concurenți care s-a înțeles cu șefii de la Survivor pentru a fi lăsat să se radă în lateralele capului. Acesta a vrut neapărat să își lase la vedere tatuajele pe care le are.

Nu, Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit să îi dea un big. Nu avea voie să se tundă, radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul', a dezvăluit Jador, recent întors de la Survivor România.

Jador, despre pedepsele celor care se bărbiereau la Survivor

Pe de altă parte, cei care alegeau să se bărbierească primeau pedepse la Survivor pentru că încălcau regulamentul. Jador a dezvăluit că nu puteau să se bucure de recompensă dacă nu respectau această clauză din contract.

„Noi, de exemplu, câștigam două sandvișuri la un joc, ca recompensă, și nouă ni se dădea tuturor sandvișuri și lor nu li se dădea. Noi eram nevoiți să mâncăm lângă ei și nu aveam voie să le păstrăm, să le dăm. Ne întorceam cu spatele la ei, așa, și mâncam numai să nu ne vadă, să nu poftească, că îți dai seama ce foame era', a mai povestit Jador în podcastul lui Radu Țibulcă.

În ceea ce le privește pe fete, Jador a dezvăluit că acestea primeau un big o dată pe săptămână și puteau să meargă în apa mării să se epileze.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton