Valentine's Day magic cu ținutele pline de stil semnate Georgiana Iordache

 advertising.ringier
.

Mult așteptata sărbătoare a îndrăgostiților Valentine’s Day ne bate la ușă. Cu toții așteptăm momentele cheie specifice acestei zile, precum desfacerea cadourilor, cinele romantice, dedicațiile de dragoste, etc. Este cu siguranță o sărbătoare la care cei mai mulți se gândesc cu nerăbdare în decursul anului, bucurându-se așa cum se cuvine de ea.

Pentru ca totul să fie perfect pentru partea feminină, nu doar ceea ce ține de mediu și atmosferă trebuie bine pus la punct. Un aspect foarte important pe care doamnele și domnișoarele pun accent este vestimentația pe care o vor aborda cu ocazia acestei sărbători deosebite, cea care le poate transforma în niște adevărate regine.

Fără nici o îndoiala, o alegere excelentă pentru un eveniment festiv precum cină romantică în doi sau o petrecere deosebită o reprezintă rochiile lungi. Acestea sunt un simbol desăvârșit al feminității, conturând cu succes un farmec aparte al purtătoarelor. Desigur, e esențial ca în alegerea unei rochii de ocazie potrivită să se țină cont de anumite repere.

Recomandări foarte utile în acest sens găsești pe blogul designer-ului vestimentar Georgiana Iordache, alături de exemple excelente de rochii pentru care poți opta în funcție de silueta ta. De asemenea, te invit să descoperi mai jos câteva modele inedite de rochii, care îți va defini Valentine’s Day cu eleganță și unicitate, disponibile în magazinul online al designer-ului menționat: georgianaiordache.com.

Rochii de ocazie ideale pentru o zi de Valentine’s Day magică

În funcție de tipul evenimentului la care vei participa, te poți orienta în e-shop pentru a alege o rochie potrivită. Iată care sunt câteva modele ce au cucerit clientele acestui magazin:

  • Antheia, rochie roșie din mătase

Alege să învălui petrecerea cu un aer suprem de eleganță, conturat cu succes de rochia Antheia, așa cum o găsești pe site-ul mai sus menționat. Cu brațele discret acoperite și un decolteu sublim, dar decent, aceasta este confecționată dintr-o mătase creponată deosebită, picând lejer în formă de A. Și alte detalii de design, precum și cel de cromatică fac din aceasta o alegere excelentă pentru posesoarele unei siluete în formă de pară sau clepsidră.

  • Isolde, rochie din crep mat

Să optezi pentru ceva atipic e o amprentă a personalității pe care o poți pune cu încredere asupra imaginii tale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Așadar, o rochie tip sirenă, fără mâneci, confecționată dintr-un crep mat albastru poate fi o alegere excelentă. Detalii precum broderia cu motive florale, pietre de nisip și perle, fac din aceasta o adevărată operă de artă. Este ideală pentru cele care doresc să pună în evidență zona frumoasă a gâtului, rochia venind într-o croială deosebită la linia acestuia. În plus, decupajele laterale te ajută să creezi senzația de înălțime, dar totodată să subțiezi silueta.

Desigur, acestea sunt doar două exemple de rochii care te pot ajuta să ai o zi de Valentine’s Day de neuitat și, totodată, o ținută de care să își amintească partenerul tău. Te las să descoperi și alte modele inedite în cadrul e-shop-ului georgianaiordache.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton