Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător din finala Românii au Talent: "Eram cel mai negativist om"

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător, din finala Românii au Talent. Emanuel Ion a impresionat o țară cu harul său extraordinar la muzică, după ce și-a dovedit măiestria la orgă în fața a mii de oameni, în acdrul competiției „Românii au Talent”. Andra i-a apreciat capacitățile și i-a oferit Golden Buzz. Emanuel a ajuns până în marea finală a competiției, unde s-a clasat pe locul doi. Tânărul Emanuel se dedică în continuare muzicii și caută să aline sufletele oamenilor cu piesele sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător, din finala Românii au Talent. Emanuel Ion s-a născut în Nazarcea, Constanța, și a dezvoltat încă din copilărie o mare pasiune pentru muzică. În ciuda faptului că este nevăzător, Emanuel a învățat să cânte desăvârșit la orgă și s-a dedicat întru totul acestui instrument. Și-a dorit să împărtășească muzica sa și celorlalți și astfel a ajuns pe scena de la Românii au Talent, unde a demonstrat că harul și determinarea pot trece orice bariere. Emanuel a primit Golden Buzz de la Andra, iar în finală s-a clasat pe locul doi. În prezent Emanuel are o mulțime de fani pe platformele de socializare, în special pe YouTube, acolo unde postează clipuri cu piesele sale. Tânărul, de o sensibilitate deosebită, a compus o nouă melodie prin care caută să-i aline pe cei neîncrezători în propriile lor forțe.

323987277_3349942988597049_3415675982876378937_n323987277_3349942988597049_3415675982876378937_n

Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător, din finala Românii au Talent

Emanuel Ion a emoționat o țară întreagă cu harul său muzical, în cadrul competiției Românii au Talent. Chiar dacă este nevăztor acest lucru nu l-a împedicat să-și îndeplinească visul de a ajunge pe o scenă, pentru a surprinde pe toți cu muzica sa. Emanuel a ajuns până în finală, iar la sfârșit a primit printre cele mai multe voturi din partea publicului, clasându-se pe locul doi. Emanuel a continuat să-și urmeze pasiunea și recent a compus piesa „Cuvinte antistres”. Tânărul speră ca melodia să-i ajute pe oameni să conștientizeze ce este mai bun în ei, întrucât criticile dure pe care ni le adresăm ne pot afecta negativ, mai mult decât credem.

Citește și: Când începe Românii au Talent, sezonul 13. Așteptarea a luat sfârșit!

Citește și: Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent, va apărea în fața lui Simon Cowell și Heidi Klum: „Voi participa la America’s got talent”

Vă spun sincer că am avut o perioadă când rosteam doar cuvinte negative despre viața mea… Eram cel mai negativist om posibil… Dar am înțeles că aceste cuvinte pot avea o mare influență peste viața ta. Așa că ai mare grijă ce spui! Despre acest lucru va vorbi și piesa cuvinte antistres', a scris Emanuel pe Facebook.

Versurile emoționante scrise de Emanuel Ion pentru piesa „Antistres”

„Recunosc, am încercat să fiu altcineva, am vrut să am identitatea altcuiva / Dar realul eu, nu se-nțelegea cu update-ul pe care eu îl forțam / Și apare o-ntrebare Oare chiar se mai poate, să mai fie o schimbare / Aș da orice să recapăt tot ce am distrus în trecut /

Nu, nu vreau să mai ascult cuvinte, ce-au fost doar vorbite și deloc n-au fost gândite / Mulți nu știu că prin cuvinte, își pot pune piedici, vă spun din fapte trăite / Să vă feriți de acei oameni, ce în față vă sunt frați dar actori pe la spate / Personal nu mai accept, să mi se spună că-s ok doar pentru antistres /Vreau să îți spun, că tu nu ești o greșeală pe Pământ Dumnezeu nu a greșit nicicând /

Și dacă-ți spune cineva, că nu-i nimic de viața ta, tu să îi răspunzi că nu asculți minciuni Dumnezeu te iubește și oricât de mult I-ai greșit / El poate să te ierte, trebuie doar să-ți ceri iertare și să îți acorzi un nou început', sunt versurile piesei „Cuvinte antistres'.

Emanuel Ion știe să cânte la 5 instrumente

Emanuel Ion este un tânăr înzestrat cu un talent muzical cu totul aparte. În ciuda handicapului de cacre suferă el știe să cânte perfect la cinci instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Tânărul a început să cânte mai întâi la o orgă de jucărie pe cînd avea doar 4 ani. În cadrul show-ului Românii au Talent, acesta a mărturisit că nu-și poate explica instinctul său de a ști exact ce clape să apese, sau la ce corzi să cânte. Atunci când degetele sale alunecă pe orgă, simte că mâinile sale sunt conduse de o altă forță.

Emanuel Ion este elev la un liceu normal și a recunoscut că este dificil să se intgreze, dar e determinat să demonstreze oamenilor că este posibil să reușești într-un domeniu, în ciuda obstacolelor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton