Cum arată fiica de 19 ani a Corinei Dănilă. Imagine rară cu Rianna: "Totul meu"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiica Corinei Dănilă la 19 ani. Fosta actriță este destul de discretă cu viața sa personală și rareori postează imagini cu fiica sa, Rianna. De această dată, vedeta a surprins pe toată lumea după ce a postat o poză cu fiica ei, care a împlinit 19 ani. Mai mult, Corina Dănilă a publicat și un mesaj emoționant pentru fata ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiica Corinei Dănilă la 19 ani. Corina Dănilă a jucat în multe telenovele românești, iar de ani buni activează în televiziune. Vedeta tv se mândrește cu o carieră de succes, iar pe lângă viața profesională, Corina e împlinită și pe plan personal. Fosta actriță are o fiică minunată, Rianna, iar recent a împlinit 19 ani.

corina danilacorina danila

Corina Dănilă este discretă cu persoanele dragi din viața ei, dar recent le-a arătat-o fanilor săi pe fiica ei, Rianna. Aceasta a împlinit 19 ani, iar vedeta a surprins pe toată lumea postând o imagine în care apare alături de unica ei fiică.

Citește și: Cum a decis Corina Dănilă să dea la Teatru, deși se pregătise pentru Medicină:„A fost o revoluţie în familie'/ EXCLUSIV

Citește și:Dănilă a vorbit deschis despre afecțiunea de care suferă:”A început să avanseze”

Citește și:Ce mănâncă zilnic Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 de kilograme:„Când mă uit în oglindă…'. Cum arată acum

Citește și:Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu postul TV:”Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta” / Susține că a fost într-un concediu prelungit

Cum arată fiica Corinei Dănilă la 19 ani

Corina Dănilă se poate declara o femeie împlinită. Pe lângă cariera de succes în televiziune, Corina Dănilă are o familie frumoasă. Vedeta a trecut prin momente dificile în trecut, iar cea care a determinat-o să fie puternică a fost chiar fiica ei, Rianna. Fosta actriță este discretă cu viața sa de familie, dar recent a postat o imagine în care apare alături de Rianna.

Aceasta a împlinit 19 ani, motiv pentru care a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Prezentatoarea Tv i-a transmis Riannei că o iubește mult. „La mulți ani, Rianna mea! Totul meu', a transmis Corina Dănilă pe contul său de Instagram.

Corina Dănilă s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Corina Dănilă a avut o relație cu Norris Măgean, iar împreună au avut-o pe Rianna. În 2009, cei doi au decis să divorțeze, când fiica lor avea cinci ani. În trecut, actrița a declarat că are o relație specială cu fiica ei și că este un copil foarte bun. Vedeta de la TVR o sprijină pe Rianna în tot ceea ce vrea să facă. „Sunt o femeie fericită și bogată. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu! Fericită, pentru că am făcut și fac ceea ce-mi place și ce am iubit cel mai mult în viață. Am vrut nu numai să știu, să descopăr, dar să și fac cu credință și după puterile mele tot ceea ce fac, ca să mă descopăr și să mă mărturisesc dumneavoastră: pe scenă, în film sau la televiziune.

Sunt un om bogat pentru că, în iubirea mea pentru oameni, am întâlnit la rândul meu oameni care au crezut în mine și care, prin truda lor, mi-au fost modele. Sunt un om bogat pentru că cei dragi îmi sunt aproape și pentru că mie îmi este îngăduit să le fiu alături, necondiționat, zi de zi.!', a transmis Corina Dănilă, potrivit a1.ro.

Corina Dănilă, dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț

Corina Dănilă a încercat întotdeauna să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. La vârsta de 50 de ani, Corina Dănilă are o carieră impresionantă și se bucură de o aprecierea publicului autohton. Puțini sunt cei care știu cum este vedeta în viața privată și ce suferință ascunde.

Aceasta a fost căsătorită cu Valentin Moraru, celebrul prezentator de știri sportive. După ce s-au despărțit, vedeta l-a cunoscut pe Norris Măgeanu. ,,L-am cunoscut pe soțul meu la Pro Tv. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezenta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el.', a declarat frumoasa actriță.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton