Perne inovative pentru munca la birou: Pernele Suporto

 Sava Elisabeta
.

Cu siguranță că ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să simți dureri de spate după o zi de muncă lungă și obositoare, fie că sunt localizate în zona lombară sau a coccisului. Acest lucru se datorează șezutului un timp îndelungat pe un scaun incomod la locul de muncă, o practică nu tocmai sănătoasă sau firească, însă devenită o normalitate.

Durerile de spate conduc la disconfort intens, productivitate scăzută la locul de muncă și chiar deformarea coloanei vertebrale pe termen lung.

Din fericire, există un remediu prin care poți ameliora, și chiar preveni durerile! Soluția minune este reprezentată de pernele inovative de la Suporto, o companie din Cluj-Napoca ce oferă produse ortopedice potrivite nevoilor tale și care îți vor oferi starea de bine de care ai atât de mare nevoie.

Pernele Suporto

Pernele pentru șezut de la Suporto sunt special concepute pentru a susține coloana vertebrală și pentru a preveni numeroase probleme și afecțiuni, precum durerile de coccis, durerile în zona inferioară a spatelui și hemoroizii.

Datorită design-ului ergonomic și modern, pernele lombare se aliniază perfect cu coloana vertebrală mulțumită proprietăților speciale ale spumei cu memorie din care sunt fabricate. Datorită acestora, vei putea menține o postură corectă fără a depune vreun efort și vei preveni astfel durerile lombare.

Aceste perne se recomandă în special persoanelor care conduc sau care muncesc un timp îndelungat în poziție de șezut, dar și persoanelor cu nevoi speciale precum pacienții în proces de recuperare postoperatorie, persoanele în scaun cu rotile sau femeile însărcinate.

Încredere și expertiză

Suporto lucrează în parteneriat cu numeroși experți din domeniu, fizioterapeuți și medici specialiști în recuperare medicală, care aduc produsele companiei mai aproape de oamenii ce au nevoie de ele. Astfel, Suporto se bucură de încrederea și expertiza medicilor parteneri care sprijină cu mare drag brandul.

De menționat este faptul că această comanie pune mare preț pe achizițiile sigure și îți oferă șansa de a testa produsele timp de 60 de zile pentru a te asigura că acestea ți se potrivesc în totalitate. În caz contrar, Suporto returnează rapid banii înapoi și își asumă taxa de transport la retur.

Investiția în astfel de produse nu este un lux, ci o necesitate, deoarece îți pot îmbunătăți substanțial sănătatea și starea de bine. Dacă îți dorești:

  • Să scapi de tensiune și durerile musculare;
  • Să ameliorezi durerile de spate;
  • Să lucrezi în confort neîntrerupt pe tot parcursul zilei;
  • Să te bucuri de energie și bună dispoziție;

Îți recomandăm să testezi pernele de la brandul Suporto, deoarece prevenția este cel mai bun tratament!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton