Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc. Se pare că înainte de a se arunca de pe bloc, împreună cu copiii ei minori, femeia a vorbit cu o locatară. În plus, s-a aflat că mama micuților, care a recurs la gestul necugetat, urma să se recăsătorească cu tatăl acestora. Bărbatul se afla în Austria la momentul tragediei, iar acum, după ce a fost anunțat de Poliție, se află pe drum către România pentru a-i îngropa pe cei trei. Iată ce a făcut femeia cu mașina pe care o conducea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc? E întrebarea ce a stăruit pe buzele tuturor, după ce s-a aflat despre cazul înfiorător petrecut în această dimineață. O femeie în vârstă de 32 de ani a sărit de pe un bloc de zece etaje din Timișoara, de pe bulevardul Dâmbovița. Nu singură, ci împreună cu cei doi copii, un băiat de 3 ani și o fată de 6 ani.

mama-timisoara-1mama-timisoara-1

Noi informații ies la iveală despre femeia care s-a aruncat de la etaj, împreună cu cei doi copii. Mașina pe care femeia o conducea și care se pare că ar fi aparținut iubitei fratelui a fost lăsată parcată pe trecerea de pietoni. În mașina s-au găsit câteva hăinuțe de-ale copiilor, un suc cu paiul, dar și portofelul femeii. Băiețelul de trei ani avea o jucărie în mână, în momentul în care mama sa s-a aruncat cu el în brațe.

Citește și: O mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 și 6 ani:„Cele trei persoane au decedat'

Citește și: Met Gala 2022.Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase

Citește și: SUA susțin că Rusia ar vrea să „anexeze' teritoriile pro-ruse din estul Ucrainei, Donețk și Luhansk

Citește și: Ce este hepatita acută severă care afectează copiii.Ministerul Sănătății, precizări despre cazul de hepatită severă din România

O locatară din blocul groazei, așa cum a fost numită clădirea de unde mama de 32 de ani a sărit astăzi alături de copiii ei, susține că a vorbit cu femeie cu doar câteva minute înainte de tragedie. Cea dintâi a povestit că ea a fost cea care i-ar fi deschis la interfon, fără să știe însă ceea ce avea să urmeze. Mama și micuții ei s-au dus apoi pe acoperiș și s-au aruncat.

Locatara din blocul din Timișoara a susținut că a văzut-o pe mama celor mici cu doar câteva minute înainte de a recurge la gestul necugetat. Bătrâna a povestit că era la geam atunci când femeia a rugat-o să-i deschidă ușa, pentru a putea intra în bloc. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi mințit-o pe locatară, spunând că și-ar fi uitat cartela. Întrebată unde vrea să meargă, aceasta i-ar fi spus bătrânei că va merge la un etaj de sus. Atunci, locatara i-a deschis, fără să bănuiască intenția femeii, scrie spynews.ro.

Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc

Odată intrată în bloc, femeia s-a urcat pe acoperiș împreună cu cei mici, după care au sărit în gol. Șocați, martorii i-au văzut pe cei trei într-o baltă de sânge, în fața clădirii, și au anunțat imediat autorităților. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru niciunul dintre cei trei și au fost declarate decesele.

Cazul înfiorător de la Timișoara a rămas sub semnul întrebării, mai ales pentru că nu a fost găsit niciun bilet de adio. Locatarii din blocul groazei susțin că nu o cunosc pe mama de 32 de ani. Mama femeii a menționat că tragedia a avut loc la o distanță mare față de locul casei. Se pare că tânăra ar fi plecat de acasă de dimineață pentru a-i duce pe cei mici la grădiniță, dar în drum spre instituție ar fi recurs la gestul necugetat.

Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Ies însă la iveală alte detalii șocante. Conform sursei citate, femeia de 32 de ani, care a sărit de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii ai săi în brațe, urma să se recăsătorească cu tatăl celor mici. Bărbatul era plecat să muncească în străinătate, mai exact în Austria. În urma tragediei, Poliția l-a anunțat pe bărbatul de 36 de ani că fosta lui soție și copiii lor minori au decedat.

Conform opiniatimisoarei.ro, în scurt timp, el trebuia să revină în România pentru a se recăsători cu mama de 32 de ani. Aceștia ar fi divorțat, iar, între timp, femeia ar fi încercat să-și refacă viață cu un alt partener. Însă, din cauză că lucrurile nu ar fi funcționat, aceasta ar fi decis să se recăsătorească cu fostul soț.

Actele pentru căsătorie era deja depuse la primărie

Ba mai mult, se pare că actele pentru căsătorie erau deja depuse la Primăria Timișoara, din data de 19 aprilie. Astfel, în doar câteva săptămâni, femeia din Timișoara și tatăl copiilor ar fi trebuit să se prezinte din nou în fața ofițerului stării civile.

Cu toate acestea, se pare că ceva s-a întâmplat cu tânăra în vârstă de 32 de ani. Deși și-ar fi programat căsătoria cu fostul soț, în această dimineață, 3 mai 2022, ea a decis să-și pună capăt zilelor. În prezent, tatăl micuților e în drum spre Timișoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei.

Locatarii blocului spun că nu o știau pe femeie

Locatarii blocului groazei susțin că mama de 32 de ani nu locuia acolo și nici măcar cu o cunoșteau.

„Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor', le-a declarat jurnaliștilor persoana care a sunat la 112, scrie fanatik.ro.

Mama și cei doi copii ai săi au murit, după ce femeia s-a aruncat cu ei în brațe

Atunci când au ajuns la locul tragediei, femeia și fiul ei de trei ani își pierduseră viața, din cauza leziunilor puternice.

Fetița de 6 ani fusese preluată de un echipaj SMURD. Însă, din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale, și ea a murit.

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical', a declarat ISU Timiș.

Mărturia unui locatar din bloc

Un alt vecin a mers imediat și a aprins o lumânare, deși nu o cunoștea pe Iulia B.

‘M-a anunțat colega mea, să vin repede că afară e o femeie cu doi copii. Am luat o lumânare, am aprins că e creștinește. Nu îi cunoaștem nimeni, eu stau în blocul ăsta. Nimeni nu știe și nu sunt cunoscuți’, a declarat un alt vecin pentru Pro TV.

Sursă foto: Foto Simbol Libertatea, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton