Ce avere împart Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la partaj, în cazul divorțului. Doar casa valorează jumătate de milion de euro!

 Dumba Gabriela
.

Se vorbește tot mai mult despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după 12 ani de mariaj. Deși Soții Ciucu nu au confirmat oficial că divorțează, între ei există un proces pe rol după ce Alexandru Ciucu ar fi dat-o în judecată pe Alina Sorescu în urma neînțelegerilor legate de programul de vizitare al copiilor. Ce avere au Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și ce ar trebui împărțit la partaj, în cazul unui divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de 12 ani, iar în ultima perioadă s-a vehiculat intens că divorțează. Nici unul dintre ei nu a comentat aceste informații cu titlu de zvon, deocamdată, însă este cert că Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță președințială, cu scopul de a primi un program de vizită al fetelor pe care le au împreună.

444444

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, avere impresionantă și partaj dificil, în cazul unui divorț

Soții Ciucu au o avere considerabilă de împărțit, asta dacă ține cont doar de vila conjugală din Pipera, evaluată la 500.000 de euro.

În iarna lui 2017, la 5 ani după căsătorie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu petreceau primul lor Crăciun în casă nouă. Cei doi au munci pe brânci, mai bine de trei ani, ca să își ridice o casă impunătoare, inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârşin. Până în acel moment locuiau într-un apartament din zona Floreasca, din București.

Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier…Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii…

Avem un dressing la comun. Am avut emoţii pentru fetiţe, cum se vor acomoda. Cu cea mare a fost mai greu. E la vârsta la care are nevoie de repere, de siguranţă. Mi-am dorit să nu sufere. Cea mică, în schimb, n-a simţit deloc schimbarea. Carolinei i-am făcut o poveste, i-am spus că e personajul ei preferat, că este o prinţesă', povestea Alina Sorescu, atunci.

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:’Tu vrei să mă prinzi și…’

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere:„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…

Citește și: Ramona Păuleanu, declarații dureroase despre băiețelul ei născut prematur:„Copil cu 16 diagnostice, numit de multe ori geamăn compromis

Divorț și partaj complicat pentru soții Ciucu. Ce afaceri au Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit într-un punct al vieții în care amândoi erau realizați din punct de vedere profesional. Pe lângă concerte, Alina Sorescu a avut mereu proiecte în televiziune, contracte de imagine, dar i-a mers bine și cu școala de muzică la care șlefuiește tinere talente.

În anul 2006, Alexandru Ciucu a înființat un atelier de creație vestimentară intitulat Atelier de Înaltă Croitorie din România, iar în 2010 firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, proces pe rol

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost în nenumărate rânduri contactați de jurnaliști, încă de la primele zvonuri legate de divorț. Informațiile apărute recent întăresc zvonurile că între ei sunt probleme și se confirmă divorțul.

Dovada vie stă într-un proces apărut pe portalul instanțelor de judecată, pe care Alexandru Ciucu i l-a intentat Alinei Sorescu. Din primele informații reiese că designerul și soția lui lui nu s-ar fi înțeles în privința copiilor, așa că a cerut o ordonanță președințială, cu scopul de a primi un program de vizită.

Alina Sorescu, prima reacție după ce a apărut dovada care confirmă divorțul de Alexandru Ciucu

Viața merge înainte și după divorț, pare să transmită Alina Sorescu din fotografiile publicate pe pagina ei de Instagram. Solista, îmbrăcată într-un costum roz aprins, a anunțat luni după-amiază că se află la filmări.

În luna ianuarie, Alina a anunțat că lansează podcastul Esthetic Review, pe Youtube, un proiect de suflet în care a investit timp prețios. În plus, vedeta deține și coordonează proiectul artistic „Picii lui Soreasca', iar la TVR1 realizează emisiunea „Vorbeşte corect!', difuzată fiecare zi, de luni până vineri, la ora 10.55.

Ce spunea Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu

Anul trecut, când au apărut zvonuri privind separarea dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, cântăreața a vorbit despre divorț.

'Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri', a fost singura declarație a artistei, legată de acest subiect.

Tot atunci, ea mărturisea că face tot ce poate pentru a arăta bine.

'E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană… Acum, în septembrie (n.r.: anul trecut), vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități', a explicat Alina Sorescu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton