Noua colecție de îmbrăcăminte de damă Ramona Bădescu a fost lansată!

 advertising.ringier
.

Toamna aceasta punem confortul pe primul loc. Cel puțin ținând cont de recomandările Ramona Bădescu și conform ultimei colecții lansate, femeile sunt încurajate și inspirate să aleagă seturi confortabile, articole vestimentare ce le răsfață. 

Ramona Badescu este brandul care ne-a încântat și până acum cu opțiuni vestimentare fel de fel. Aduce și de data aceasta în atenția noastră o colecție versatilă și într-o paletă cromatică diversă. Femeile care preferă adesea stilul sport casual, fancy street style vor adora aceste compleuri! 

Compleuri din catifea, pentru răsfăț zi de zi 

Ne plac compleurile, un stil unitar între bluză și pantalonii purtați. Iar dacă un compleu de acest gen vine cu o textură fină, din catifea, totul este o soluție vestimentară ideală de zi cu zi. Ramona Bădescu îmbină cu succes în noua colecție caracteristici care încântă orice femeie. Compleurile au mânecă lungă, sunt mulate, scot în evidență silueta și sunt potrivite oricui. În plus, pot fi alese în culori după preferințele fiecăreia. 

Unele au pantalon cu dungi, unele bluză cu închidere în fermoar, bluză cu detalii la umeri. Cu alte cuvinte seturile de acest gen sunt distincte, deși toate au puncte comune: realizate pentru a sublinia perfect silueta, sunt atractive, din catifea. 

Dacă te gândești cum să combini și să porți aceste costume trebuie spus că sunt destul de versatile. Permit combinații vestimentare cu orice din categoria sport casual. Poartă costumele sport cu sneakersi și nu vei greși nicicând. Tot aici vei putea găsi și jachete care să se potrivească cu preferințele tale și cu aceste compleuri. 

Rochia hanorac – cum și când o purtăm 

Nu lipsește din această colecție nici rochia de tip hanorac. De data aceasta vorbim despre un articol vestimentar de mărime universală. Este un fuzion perfect între stilul sport și casual. Poate fi considerat un hanorac supradimensionat. Păstrează cu fidelitate acest tipar și croi, are închidere în fermoar, glugă de asemenea. 

Ramona Bădescu recomandă pentru doritoare o rochie hanorac roșie sau bordo. Poate fi o alegere perfectă pentru o zi în oraș, pentru după masa petrecută în grupul de fete sau, de ce nu, chiar la un date. Purtată cu cizme, cu teniși în mod ideal, dacă vremea permite, rochia hanorac este destul de permisivă și, desigur, confortabilă. 

Colecția fall-winter și jachete 

Ramona Bădescu ne pregătește de sezonul rece din an, de toamnă-iarnă. Nu lipsesc de aici compleurile cu mânecă lungă, mai groase, precum și jachetele. 

Nu ezitați să purtați jachetele cu blană, nu neapărat cele simple, ci chiar cât mai colorate. Pentru firi mai rebele și îndrăznețe sunt potrivite hainele multicolore din blană. Sunt, ce-i drept, elegante și deci o alegere de acest gen o vei face din când în când. În schimb, pentru un look cool și cât mai practic pot fi alese vestele lungi, în timp ce jachetele din imitație de piele întoarsă sunt adorate de toată lumea. 

Cât privește colecția Fall-Winter regăsim aici salopete interesante, mulate, ca cele de tip catsuit. Sunt realizate din latex subțire și sunt dovada că în sezonul rece nu trebuie să ne încărcăm cu straturi de haine și să uităm că feminitatea merită pusă în lumină. Nu lipsesc de aici nici costumele din catifea soft, texturile metalice sau cele din tricot moale.

Care sunt culorile preferate? În sezonul de toamnă-iarnă vor fi adorate costumele pink, negre, tonuri de turcoaz  sau verde. Gri, bleumarin sau albe Ramona Bădescu ne încântă cu opțiuni variate. 

Îmbrăcăminte de damă la prețuri accesibile 

Brandul acesta face moda mai accesibilă și liniile de imbracaminte de dama sunt toate în pas cu moda. Publicul larg acordă un vot de încredere acestui brand, dovedit a fi în timp un mod rentabil de a vă reînnoi sau completa garderoba, sezon după sezon. 

Vizualizați catalogul de produse online și comandați de îndată. Sau vizionați chiar și magazinul fizic, pentru a proba pe îndelete ceea ce vă încântă. Ramona Bădescu își prezintă colecția la un click distanță. 

Toamna aceasta fii cum îți dorești tu să fii. Alege confortul mai presus de orice, alege să porți ceva în care te simți foarte bine. Iar Ramona Bădescu te inspiră să alegi acel ceva potrivit, să arăți perfect, cu puțin efort.

Contact:  Argeș, Ștefănești, str Aleea Liniștii, nr.137A

0762 812 854

0751 355 989

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton