Ascendent în Capricorn - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

 Lupescu Anca
.

Dacă ai ascendent în Capricorn este posibil să observi o dualitate în natura ta între cineva care, pe de o parte, este serios, organizat și capabil și, pe de altă parte, nesigur despre capacitatea lor de a realiza toate lucrurile pe care le dorește.

Aceasta este o combinație curioasă de capacitate și precauție care de obicei devine echilibrată în timp. Caracteristicile lui Saturn, conducătorul Capricornului, sunt pronunțate, oferindu-ți o abilitate executivă, răbdare și abilitatea de a stăpâni sarcini dificile, generând în același timp frică, incomoditate și o înclinație spre pesimism sau negativitate. 

Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

Ambiția la cei cu ascendent în Capricorn este adesea puternică, dar la fel și ea poate fi o îndoială cu privire la capacitatea ta de a realiza ceea ce ți-ai propus. Pentru o imagine clară, trebuie luate în considerare și calitățile semnului de Soare, precum și calitățile semnului lunar.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Când ai ascendent în Capricorn, stăpânirea resurselor materiale este o preocupare principală. Este posibil să ai tendința de a fi sever, strict și serios mai ales – cu voi înșivă. Poți fi mult mai critic cu tine decât cu oricine altcineva. Alții te pot vedea ca fiind mereu stăpân pe situație, dur sau un lider capabil și este probabil să fii foarte respectat datorită abilității de muncă, pragmatism și concentrare.

Trebuie să găsești modalități de a utiliza practic și eficient resursele care îți stau la dispoziție.

Pentru a face acest lucru, trebuie să planifici cu precauție și să îți structurezi abordarea pentru a satisface vocea responsabilității din interiorul tău, îndemnându-te spre succes și realizare.

Să te tratezi așa cum ai face-o cu un membru al echipei tale te va ajuta. L-ai pedepsi și l-ai critica pe un membru al echipei a fel de aspru cum o faci cu tine? 

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Pe parcursul unei zile este probabil să faci zece lucruri, dintre care opt le vei face foarte bine. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, sunt cele două pe care nu le-ai stăpânit, cele două care au fost „mai puțin decât perfecte' pe care ți le vei aminti și te vei acuza. 

Ascendent în Capricorn – nevoia constantă de a deveni mai bun

Realizările pot fi lente, dar sunt de obicei sigure, datorită abordării metodice. Semnul și poziția casei Soarelui în diagrama ta îți vor oferi multe indicii despre cum se întâmplă acest lucru pentru tine.

Saturn, conducătorul tău, predă lecții valoroase prin răbdare, angajament și rezistență. Greutatea și frustrarea te învață să îți rafinezi ambițiile în timp ce dezvolți o rezistență pe termen lung. Limitele, legile și structurile trebuie recunoscute și respectate.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Uneori, așteptarea interioară că viața trebuie să fie grea pentru tine face lucrurile mult mai dificile decât trebuie. Întâlnești ceea ce te aștepți în lume și, odată ce ai ascendent în Capricorn, te poți aștepta în secret ca greutăți și limitări să te întâmpine la fiecare pas. 

Aceste convingeri pot duce la dificultăți în realizarea obiectivelor tale. Credința că viața trebuie să fie dificilă pentru tine stabilește adesea lucrurile astfel încât să fie! A învăța să-ți apreciezi nevoia de muncă grea și disciplină, fără a te vedea cumva cumva sub „un blestem' este ideal. De asemenea, punerea ambițiilor în perspectivă este o mișcare bună.

 Ascendent în Capricorn – munca

Viața este mai mult decât munca grea și disciplină. Potențialul de a te bucura de lucrurile fizice ale vieții este, de asemenea, puternic. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Acest ascendent aduce, de asemenea, o mare reacție la nevoile și sentimentele celor pe care îi ții aproape. Vei munci din greu pentru oamenii la care ții. Un partener ideal este cel care poate oferi o mulțime de îngrijire și sprijin ca echilibru pentru toată rigiditatea aparentă a măștii „capabile' din spatele unui ascendent în Capricorn. 

Ești o lucrare în curs și trebuie să te cunoști foarte bine pe tine însăți. Ești capabil să te bucuri de plăcerile vieții și să îți îndeplinești sarcinile, găsind un echilibru între ele. Vei depăși orice limitări autoimpuse. Prin perseverență și credință în propria ta abilitate vei ajunge în cele din urmă la vârful realizărilor dorite. Dacă ai dubii, gândește-te cât de departe ai ajuns. Ești un lider și un strateg născut.

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton