Horoscop 18 octombrie 2021. Schimbări semnificative pentru Pești

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 18 octombrie 2021. Se anunță o zi a schimbărilor. După o lungă perioadă în care nu s-au mai simțit apreciați la locul de muncă, Peștii vor să-și găsească alt job. Din fericire, vor avea destule variante din care să aleagă. Iată cum stau și celelalte zodii pe 18 octombrie 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 octombrie 2021. Berbec

Este o zi bună pentru investiții! Berbecii și-ar putea cumpăra în sfârșit lucrurile dorite, mai ales că-n ultima perioadă au avut parte de prosperitate pe plan financiar. În plan amoros, dacă sunt singuri, e posiibil să întâlnească o persoană de care vor fi atrași. Ar trebui să dea o șansă iubirii și să lase ghidați de instinct.

Horoscop 18 octombrie 2021. Taur

Taurii sunt deschiși către provocări și spre ideea de a încerca lucruri noi. E posibil însă să constate că nu e atât de ușor, pe cât pare. Nu ar trebui să se lase descurajați, ba din contră, să-și pună „la bătaie' ambiția și răbdarea. Trebuie să-și amintească de faptul că uneori calea ușoară nu e întocmai cea mai corectă.

Horoscop 18 octombrie 2021. Gemeni

Gemenii consideră că nu s-au bucurat suficient de weekend. Au o mare doză de energie și sunt însetați de aventură. Vor fi foarte apreciați de partenerii de cuplu, pentru că le pregătesc o surpriză deosebită, cum ar fi o cină romantică. La rândul lor, și ei sunt apreciați pentru modul frumos în care-și împărtășesc sentimentele.

Horoscop 18 octombrie 2021. Rac

Racii trec la nivelul următor în relație. Își fac curaj și se hotărăsc să prezinte familiei persoana iubită. E posibil ca unele rude să nu fie încântate de această întâlnire, dar nu trebuie să pună la suflet, pentru că doar ei știu ce e mai bine pentru ei. Atât timp cât sunt iubiți și respectați, nu le mai trebuie nimic.

Horoscop 18 octombrie 2021. Leu

Nativii leu au o zi destul de solicitantă. Se ivesc diferite situații la locul de muncă și poate unele probleme neașteptate. În loc să se enerveze, ar trebui să-și aducă aminte că doar prin comunicare vor găsi soluții. Primesc o mulțime de telefoane, iar la finalul zilei se simt storși de energie. Persoana iubită le va readuce însă zâmbetul pe buze.

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Horoscop 18 octombrie 2021. Fecioară

Fecioarele primesc o ofertă ce în aparență pare de nerefuzat. Tind să se arunce cu capul înainte și să accepte din prima, chiar dacă la mijloc e vorba despre un risc. Ar trebui să cântărească mai bine lucrurile și de ce nu, să ceară un sfat. Altfel, e posibil să piardă mai mulți bani decât să încaseze.

Horoscop 18 octombrie 2021. Balanță

Balanțele sunt determinate și mai hotărâte ca oricând. Dacă până acum s-au lăsat controlate într-o oarecare măsură de ceilalți, de astăzi ele sunt cele care iau inițiativa. Pe de o parte, prietenii le vor felicita pentru atitudinea lor, dându-le și mai multă încredere, iar pe de altă parte invidioșii le vor critica.

Horoscop 18 octombrie 2021. Scorpion

Scorpionii bifează reușite mari pe plan profesional. E posibil să fie promovați la locul de muncă de superiorii lor, iar asta le aduce o mare satisfacție. O merită din plin, pentru că-n ultima vreme au muncit de brânci pentru a-și îndeplini sarcinile.

Horoscop 18 octombrie 2021. Săgetător

Săgetătorii primesc aprecieri pentru latura lor altruistă. Se simte bine când oferă, astfel că nu-i deranjează deloc să-și ajute un prieten drag. Vor fi dispuși să meargă până-n pânzele albe pentru amicul lor de o viață, iar efortul le va fi răsplătit în viitorul apropiat. Pe plan profesional însă, nu e chiar momentul oportun pentru investiții mari.

Horoscop 18 octombrie 2021. Capricorn

La fel ca Gemenii, și Capricornii sunt foarte energici. Sunt foarte comunicativi și dornici să-și împărtășească experiențele cu ceilalți. Ar trebui să fie însă mai atenți la cum își aleg cuvintele, pentru că e posibil să deranjeze și să stârnească controverse.

Horoscop 18 octombrie 2021. Vărsător

Ultima perioadă a fost una destul de tensionată pentru Vărsători. Totul a pornit de la o ceartă cu o rudă sau cu altă persoană apropiată. Deși sunt orgolioși și nu vor să arate, ruptura dintre ei i-a afectat profund. Astăzi, pot răsufla în sfârșit ușurați pentru că vor reuși să se împace. Fie vor lăsa de la ei, fie se vor trezi cu un mesaj emoționant de la cealaltă persoană.

Horoscop 18 octombrie 2021. Pești

Peștii nu se mai simt apreciați la locul de muncă. Oricât s-ar strădui, cred că eforturile nu le sunt răsplătite suficient și nu-și mai găsesc locul în colectiv. În loc să se streseze, ar trebui să-și îmbunătățească CV-ul și să aplice pentru alte job-uri. Au o paletă largă de opțiuni din care să aleagă.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton