Adriana Trandafir, accidentare periculoasă la Asia Express: "Am crezut că acolo o să se termine"

 Oana Pantazi
.

Aflată în cursa pentru ultima șansă alături de fiica ei, Maria Speranța, actrița Adriana Trandafir a suferit o accidentare destul de gravă la Asia Express, pe Drumul Împăraților. Din nefericire, actrița a căzut pe scări și s-a lovit la coloană. Asta nu a împiedicat-o însă să-și continue drumul și chiar să iasă pe primul loc, devansându-și competitorii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir a suferit o accidentare teribilă în episodul de ieri-seară, la Asia Express, fiind la un pas de a se opri din cursă. Actrița și fiica ei, Maria Speranța, și-au pus în joc toată energia pentru a duce la bun sfârșit probele primite de la Irina Fodor, iar ambiția le-a adus în cele din urmă pe primul loc înn cursa eliminatorie. Din păcate însă, spre final actrița a suferit o accidentare periculoasă, care ar fi putut să o scoată din cursă.

a-3a-3

Adriana Trandafir, accidentare dureroasă la Asia Express

Ieri seară a avut loc cursa pentru ultima șansă, la care au participat Adriana Trandafir cu fiica sa, soții Natanticu și Shift alături Connect-R. Într-un cadru de vis, în Cappadokia, concurenții au luptat cu toate resursele pentru a nu fi eliminați. Din păcate însă, pentru Adriana Trandafir și fiica ei cursa a fost cât pe ce să se termine din cauza unei accidentări pe care actrița a suferit-o la Asia Express. În drum spre Irina Fodor, după o cursă absolut istovitoare, actrița a căzut pe scări, în timp ce căra un miel în spate, lovindu-se la coloană.

'Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe', a povestit Adriana Trandafir despre accidentare, la Asia Express.

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express: „Ne-a părut rău'

Citește și: Lidia Buble, cerută în căsătorie de Connect-R, la Asia Express:„S-a cutremurat!’

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată.A dezvăluit numele bebelușului

Citește și: În ce relații a rămas Sorana Darclee cu fostul soț, după ce a înșelat-o:„Nu este ceva prin care treci lejer’

Fiica actriței s-a speriat îngrozitor după acest episod care se putea încheia dramatic.

„Am crezut că acolo o să se termine Asia Express pentru noi', a mărturisit ulterior Maria Speranța.

Adriana Trandafir și fiica ei au câștigat cursa pentru ultima șansă

Pornite în cursa pentru ultima șansă alături de soții Natanticu și Conect-R și Shift, Adriana Trandafir și fiica ei nu au fost favoritele întrecerii și nimeni nu s-a așteptat la acest deznodământ. Mama și fiica au întâmpinat destule probleme pe parcursul competiției, începând cu difucltățile în găsirea cazării și încheind cu problemele de sănătate ale tinerei, care a ajuns la perfuzii într-unul dintre episoade. Cu toate acestea, în pofida situațiilor dificile prin care au trecut, cele două s-au descurcat admirabil. Nu le-a oprit nici accidentarea Adrianei, mama și fiica reușind să ajungă primele, spre surpriza tuturor, la Irina Fodor, în cursa pentru ultima șansă. Perechea care a pierdut și a părăsit competiția a fost cea formată din Shift și Connect-R, soții Natanticu rămânând în cursă.

Înainte de cursa pentru ultima șansă, între Adriana Trandafir și Zarug a avut loc un schimb de replici destul de dur, concurentul acuzând-o pe actriță că se victimizează pentru a atrage mila celorlalți concurenți.

„Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are mereu câte o poveste tristă pe care toți o avem, toți trecem prin aceleași greutăți. Nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele…

În momentul în care vii la careu și îți pui problemele la înaintare, acest lucru face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți îi face să nu vă voteze. E o formă de manipulare emoțională care mie nu-mi place.

Urăsc nedreptatea (…), mila e ceva ce disprețuiesc profund, cerșitul de milă cu orice ocazie mi se pare o dovadă de lipsă de caracter', a spus Zarug.

„Noi nu am venit aici ca să cerșim milă', a replicat Adriana Trandafir.

Și Mihai Petre este de aceeași părere.

„Simțim că le-am protejat de foarte multe ori', a spus concurentul despre Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Totuși, în pofida faptului că Adriana Trandafir a suferit o accidentare destul de gravă la Asia Express, ea și Maria Speranța au reușit să dovedească din plin că își merită locul în concurs.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton