Idei de ținute sau moduri de a transforma treningul într-o ținut șic!

 advertising.ringier
.

Treningul este o tendință de modă care nu este iubită de toată lumea. Este un subiect frecvent  dezbătut, și chiar și cele mai elegante modele pot fi văzute ca fiind nesigure, atunci când vine vorba de a le transforma în ținute mai elegante.

Treningul – poate fi o parte a unei ținute șic?

Diferitele modele de treninguri au fost totuși adoptate de mulți iubitori de modă în ultimii ani, ajungând până la punctul în care nu mai sunt doar o piesă vestimentară comodă ce poate fi purtată în casă. În schimb, a devenit un element de bază destul de surprinzător în dulapurile mai direcționale de pe tot globul.

Mulți designeri renumiți au prezentat propriile modele de treninguri pe podium în timpul Săptămânii Modei de la Paris, încă din 2015, iar tendința nu a încetat să crească de atunci. De la abundența de teniși damă, care se regăsesc în picioarele tuturor celor pasionați de modă, până la diverse modele de treninguri, tărâmul athleisure este la fel de puternic ca întotdeauna. Ca de obicei, știliștii au pus la dispoziția tuturor câteva idei de ținute și câteva reguli cheie despre cum să porți treningul într-un mod șic, modern, care să te scoată în evidență în mulțime.

Descoperă în continuare cele patru reguli cheie pentru purtarea unui trening și află cum poți să le asortezi cu piesele tale preferate.

Adaugă o jachetă sau o haină elegantă

Un blazer, o haină drăguță sau chiar un trench vor face instantaneu orice trening să arate smart casual, mai ales dacă optezi pentru o pereche de pantaloni trening damă cu o dungă în lateral. Liniile mai ascuțite ale unui sacou croit vor fluidiza aspectul, transformând ținuta într-un întreg. Aceasta este o soluție deosebit de grozavă în lunile de toamnă.

Pune-ți o bluză sau o cămașă elegantă

Nu există nimic legat de trening care să spună că trebuie să porți ambele părți în același timp( bluză și pantaloni). În schimb, poartă doar pantalonii și îmbracă o bluză sau o cămașă șic – indiferent dacă este un top smart casual fără umeri sau o bluză mai largă.

Încalță-te în pantofi cu toc

Pantofii cu tocuri, desigur, vor adăuga înălțime, dar au și rolul de a face orice ținută mai elegantă, în special când este vorba despre un trening pe care obișnuiai să îl porți la sală.

Poartă ținuta cu încredere

Când deja ai ales fiecare piesă vestimentară și te-ai îmbrăcat, există o singură regulă clară: trebuie să porți ținuta cu încredere. Alegând treningul din magazinul Shopeo, ai garanția unei game variate de modele de unde poți alege, livrare rapidă și retur prietenos. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton