Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei: "Nu confundăm casa cu platoul de filmare"

 Dumba Gabriela
.

Alexia Țalavutis, concurenta Te cunosc de undeva, este căsătorită din 2017 cu cu regizorul Alex Fotea și a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia ei. Actrița spune că soțul ei nu-și dorește să fie o persoană publică, nu-l interesează celebritatea și o lasă doar pe ea să fure toată atenția. Alexia Țalavutis a vorbit și despre copii și presiunea pe care o pune lumea din jur pe umerii ei din acest punct de vedere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De cinci ani, Alexia Țalavutis reușește să găsească echilibrul între căsnicie și carieră, o situație tot mai greu întâlnită în showbiz. Actrița celebră pentru rolul din Pariu cu viața, dar și Lala Band, este acum concurentă în emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1 și a vorbit despre secretele căsniciei sale.

46324632

Ce spune Alexia Țalavutis despre căsnicia ei

Echilibrul, acesta este răspunsul. Cred că doi oameni trebuie să simtă atunci când este cazul să se retragă sau când să se impună”, spune actrița, într-un interviu pentru ego.ro, când a fost întrebată cum sunt stinse conflictele din familia ei.

„Suntem doi profesioniști, iubim ceea ce facem și ne vom respecta întotdeauna profesiile. Nu confundăm niciodată casa cu platoul de filmare”, a mai spus Alexia.

„Soțul meu nu este o persoană publică, este alegerea lui și eu o respect. Într-o casă e de ajuns un singur cont public de Instagram. (râde) Mă lasă pe mine să fur toată atenția…”, mărturisește concurenta Te cunosc de undeva.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!’  

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…’

Este pregătită Alexia Țalavutis pentru un copil?

Alexia Țalavutis spune că și ea este des întrebată când va avea un copil, ca orice altă femeie măritată de cel puțin un an. Actrița mărturisește, însă, că s-a detașat de situație și a reușit să nu fie afectată de presiunea pe care o pune lumea din jur din acest punct de vedere.

De cel puțin 4 ani lumea mă întreabă când fac un copil. Faptul că am auzit întrebarea aceasta de mii de ori nu înseamnă că reprezintă o presiune. Viața trebuie trăită cum simți și când simți”, a mai declarat actrița.

„Toate la timpul lor. Nu am un target, se întâmplă când se întâmplă”, a mai spus actrita.

În trecut, Alexia Țalavutis își dorea trei copii

Alexia Țalavutis și-a cunoscut soțul, pe regizorul Alex Fotea, pe platourile de filmare de la serialul „Pariu cu viața”, s-au căsătorit și își doresc trei copii.

„L-am cunoscut pe platourile serialului, ca regizor al proiectului. Prima impresie a fost strict profesională, însă îl vedeam ca pe un bărbat foarte inteligent, mișto, supercharismatic și misterios.

După ceva timp, a venit el către mine. Inițial, eu nu am reacționat în nici un fel, nu l-am ținut pe jar, mie îmi place ca lucrurile să stea clar, ce este job, e simplu job, e partea profesională, acasă e acasă, nu mi-a plăcut niciodată să amestec aceste două lucruri și îi spuneam că eu nu pot să fac chestia asta…

Însă inimii nu îi poți dicta ce să facă și, până la urmă, am zis că e păcat să te împotrivești unei povești de dragoste', spunea Alexia Țalavutis acum trei ani pentru libertatea.ro.

Alexia își dorește o familie numeroasă, însă are o problemă de sănătate care se agravează în sarcină: o hernie de disc.

„Eu îmi doresc trei copii, acum să văd cu hernia de disc ce fac. Poate fi dusă pe picioare, de asta aleg să nu mă operez. Mi se trage de la dansul sportiv de performanță, pe care l-am făcut de mică', mai spunea actrita atunci.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton