Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului: „Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie”

 Miniosu Alexandra
.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului. Mega-surpriză pentru fanii lui Vladimir Drăghia! În urmă cu câteva zile, actorul și partenera lui de viață, Alice Cavaleru, au dezvăluit sexul bebelușului. Tânăra este însărcinată pentru a doua oară, iar ea și artistul mai au acasă o fetiță, pe nume Zora. Iată ce sex are cel de-al doilea bebeluș al cuplului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului. Vladimir Drăghia și iubita lui, Alice Cavaleru, sunt în culmea fericirii! Partenera actorului este însărcinată pentru a doua oară, urmând să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului. În urmă cu puțin timp, aceștia au aflat sexul bebelușului și au decis să împartă fericita veste cu fanii lor.

vladimir-draghia-sex-bebelus-1vladimir-draghia-sex-bebelus-1

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului. Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au făcut fericitul anunț într-o zi specială, chiar în prima zi de Paște. Cei doi au anunțat sexul bebelușului pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant. Postarea a strâns rapid mii de like-uri și comentarii frumoase din partea internauților.

Citește și: Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară.Alice Cavaleru a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni.”El era cam violent” – VIDEO

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:”Nu pot să îi refuz nimic”

Citește și: Alexia Țalavutis de la Te cunosc de undeva, despre căsnicia ei:”Nu confundăm casa cu platoul de filmare”

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului. Potrivit celebrului cuplu, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor avea tot o fetiță. Așadar, fiica lor, Zora, va avea o surioară. Frumoasa șatenă arde de nerăbdare să fie mamă a două fetițe.

„Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă.

Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!', a scris Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, pe Instagram.

Cum au anunțat că vor mai avea un copil

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au anunțat că vor deveni din nou părinți tot pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva săptămâni, aceștia au postat o fotografie emoționantă, cu toți membrii familiei, în care burtica ei de gravidă era vizibilă. O fotografie asemănătoare au publicat și acum, când au anunțat sexul copilului.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături', e mesajul scris atunci pe rețelele de socializare.

Vladimir Drăghia: „Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut'

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani. În urmă cu ceva vreme, el povestea că partenera lui a rămas însărcinată la trei luni după ce s-au cunoscut. Din clipa în care a văzut-o, și-a dat seama că ea e aleasa lui.

„Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o', declara Vladimir Drăghia, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton