Garderoba Viggo de sezon, de la A la Z

 advertising.ringier
.

O incursiune în colecţia Viggo Toamnă-Iarnă 22/23 presupune o reîntoarcere la simplitatea calităţii şi la eleganţa dincolo de trend-uri. Piesele must-have ale sezonului exemplifică stilul atemporal, dar de fiecare dată altfel.

Calitatea construcţiei interne, ţesăturile de la cei mai reputaţi producători de textile din lume, atenţia la detalii. Toate compun însăși esența garderobei de afaceri Viggo.

Clasicul costum a fost reinterpretat pentru a evidenţia cele mai fine țesături călduroase, percum lâna virgină ca primă alegere și Loro Piana ca promisiune a excelenţei. 

Placută la atingere, ţesătura tip flanel Lanificio TG di Fabio se înscrie cu succes în ecuația toamnă-iarnă Viggo prin elasticitatea naturală şi propietăţile termice deosebite. Flanelul de 310 g devine astfel un favorit fără egal al purtătorului de costume de afaceri pentru a arăta impecabil şi a se simţi confortabil.

Amestecul deopotrivă moale şi rezistent de lână virgină cu fibre luxoase de alpaca redau o potrivire măgulitoare în croiala unui sacou. Carourile contribuie cu un plus de personalitate la versatilitatea acestei opţiuni vestimentare în stil Viggo.

Maletele din 100% lână merinos extrafină rămân secretul natural pentru un styling axat pe stratificarea vestimentară. Cămășile de inspirație Western sunt disponibile pentru cei ce vor să urmeze cele mai recente tendințe fashion. Realizate pentru Viggo din piele fină de ovină prelucrată cu rafinament conform tradiției artizanale Made in Italy.

viggo2.jpg

Paltonul vedetă al colecţiei Viggo AW22/23 nu poate îmbrățișa decât cele mai luxoase fibre: păr de cămilă de origine mongolă plus mătase naturală. Lejeritate şi izolare termică la superlativ, dar şi detalii de efect precum nasturii din corn pentru a susţine coordonatele design-ului.

Un passe-partout autentic pentru eleganţa Viggo indiferent de prognoză, paltonul din piele shearling cu blană naturală de marmotă a fost realizat în Italia pentru cei care aleg doar ce este mai bun pentru ei înșiși.

Echilibrând funcționalitatea și estetica, țesăturile inovatoare ating momentul de glorie chiar acum: exterior multistrat cu proprietăți techno, impermeabil, hidrofug, respirabil.

Inovatia înnobilată de experienţa artizanală italiană propun paltonul water repellent Viggo cu caracteristici practice premium: interior original din shearling și detalii din piele Alcantara.

viggo3.jpg

Nimic nu poate înlocui caracteristicile aparte ale pufului și penelor de gâscă. Ideale pentru construcţia de înaltă performanță a unei geci scurte ce respectă libertatea de mișcare. Țesăturile Techno îşi lasă amprenta pe stilul outerwear Viggo prin abordarea modernă. Compoziţia din puf de gâscă certificat de origine italiana trece cu brio testul timpului și conferă siguranţă la temperaturi foarte joase.

Întreaga colecție Viggo AW22/23 are drept pilon eticheta premium a versatilităţii. Piesele cheie clasice revin astfel în deplină forţă în doi paşi:  alegerea esenţialelor sezonului şi purtarea acestora mereu, cu atitudinea bărbatului de success Viggo.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton