Alexandra Șipoș de la Vocea României, despre "scandalul" pantofilor second-hand, cu Tudor Chirilă: "Mi-aș fi dorit să se vorbească despre calitățile mele vocale" / EXCLUSIV

 Dumitrache Laura
.

Alexandra Șipoș a participat la Vocea României, sezonul 10, unde a interpretat piesa Stand Up, impresionându-i pe jurații emisiuni. Cu toate astea, momentul ei a fost umbrit de afirmațiile făcute de către Tudor Chirilă, la adresa pantofilor ei, declarând că sunt cumpărați de la secon hand. S-a produs un adevărat scandal în mediul online, iar Tudor Chirilă a fost aspru criticat. Alexandra Șipoș a făcut primele declarații despre această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Alexandra Șipoș i-a încântat pe jurați cu vocea sa, Irina Rimes a mers la ea și a remarcat că poartă același model de încălțăminte. Atunci Tudor Chirilă a glumit și a spus că cele două își cumpără haine de la second hand. Ulterior, s-a produs un scandal de proporții în mediul online, iar Tudor Chirilă a fost acuzat că a criticat oamenii săraci.

alexandra sipos vocea romanieialexandra sipos vocea romaniei

Alexandra Șipoș are o vastă carieră muzicală, participând în trecut la multe concursuri și festivaluri. De asemenea, Alexandra Șipoș a fost backing vocals în echipa lui Ștefan Stan, primul câștigător al emisiunii Vocea România.

Citește și: Ce filmuleț a postat Mădălina Crețan cu regretatul ei soț, Nosfe, la trei săptămâni de la moartea lui:”Fără tine e tot mai greu…”

Citește și:Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie, la 53 de ani:„Reușesc să mă mențin'

Citește și:Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:”O să fiu gravidă la nuntă!”

Alexandra Șipoș de la Vocea României, despre „scandalul” pantofilor second-hand, cu Tudor Chirilă

Alexandra Șipoș a cântat la Vocea României, în ediția de vineri. Artista a reușit să-i impresioneze pe jurați cu vocea sa unică, iar Irina Rimes și Denis Roabeș au lăudat-o după ce a interpretat melodia Stand up. Momentul ei avea să fie umbrit de afirmațiile pe care Tudor Chirilă le-a făcut cu privire la pantofii pe car ea și Irina Rimes îi purta. Cele două și-au dat seama că poartă același model de încălțăminte, moment în care Chirilă a făcut o glumă și a spus că ele se îmbracă de la second hand. Ulterior, în mediul online s-a produs un scandal de proporții, iar artistul a fost aspru criticat.

Alexandra Șipoș a făcut primele declarații cu privire la această situație. „Nu m-a deranjat situația asta cu pantofii. A fost o faza spontana si amuzanta dar nu cred ca Vocea României este despre lucrul asta. Mi-as fi dorit sa se discute mai mult despre momentul meu si calitatile mele vocale de care am dat dovadă, atât. Cumva ma simt prinsa la mijloc intr-un scandal care consider ca nu își avea rostul. Apreciez foarte mult ca am primit sute de mesaje de felicitări si încurajări si faptul ca lumea imediat mi-a luat apărarea, dar cum am spus și mai sus, ma simt prinsa la mijloc intr-un conflict mediatic pe care nu îl înțeleg nici eu. Eu nu sunt genul care să se implice în astfel de situații, m-am ferit de scandaluri toată viața mea, nu consider că mă reprezintă”, ne-a declarat Alexandra Șipos.

Cine este Alexandra Șipoș, concurentă la Vocea României 2022

Alexandra Șipoș a avut un număr extraordinar la Vocea României. Tânăra a interpretat melodia Stand Up, iar Irina Rimes și Denis Roabeș s-au duelat pentru a o convinge pe Alexandra să meargă în echipa lor. În cele din urmă, concurenta a ales să facă parte din echipa lui Denis Roabeș.” Este o decizie foarte grea. Irina te iubesc, dar o să merg la Denis”, a fost raspunsul Alexandrei Șipos. Aceasta nu este străină de scenă și este pasionată de muzică. Alexandra a fost backing vocals în echipa lui Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții Vocea României.

Irine Rimes și-a dorit foarte mult ca Alexandra Șipoș să facă parte din echipa ei, încercând să o convingă pe aceasta să meargă alături de ea. „Alexandra era o voce bună. Era de neratat!”, au spus Irina despre Alexandra.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton