Miriam, tânăra româncă din Italia, lovită cu mașina și ucisă, a fost înmormântată. Devastați de durere, părinții s-au prăbușit lângă sicriu

 Oana Pantazi
.

Miriam, tânăra româncă, ucisă pe un drum din Italia, a fost înmormântată. Miriam Ciobanu avea doar 22 de ani însă destinul i-a fost curmat într-o clipită, într-un teribil accident rutier. În zorii zilei de 1 noiembrie, tânăra a fost spulberată literalmente de un Audi A3, pe un drum din Treviso, Italia, la volanul căruia se afla un bărbat beat și drogat. Ieri, Miriam a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Părinții tinerei au fost imaginea vie a durerii…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Miriam Ciobanu avea doar 22 de ani și tot viitorul înainte, dar tânăra româncă ucisă pe un drum din Italia a fost înmormântată ieri. Devastați de durere, părinții fetei s-au prăbușit pe sicriu și l-au îmbrățișat. Viața lui Miriam s-a sfârșit prematur din cauza unui șofer inconștient, care conducea sub influența alcoolului și a drogurilor.

miriam-11miriam-11

Miriam, tânăra româncă ucisă pe un drum din Italia, a fost înmormântată

În zorii zilei de 1 noiembrie, tânăra a fost spulberată literalmente de un Audi A3, pe un drum din Treviso, Italia, la volanul căruia se afla un bărbat beat și drogat. Ieri, Miriam a fost înmormântată în prezența a aproape 500 de oameni care au venit să o conducă pe ultimul drum. Slujba funerară a avut loc la biserica din One di Fonte. Păinții și sora tinerei, copleșiți de durere, și-au luat cu grreu rămas-bun de la Miriam. Printre cei care au vrut să fie alături de mult încercata familie în aceste momente grele s-au numărat și primarii din Fonte, San Zenone degli Ezzelini și Pieve del Grappa, după cum relatează publicația Treviso Today.

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și:Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:'Un moment foarte greu'

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie:„Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta…’

La un moment dat, la slujbă a apărut și Tomasso, iubitul fetei, care ar fi lăsat-o în seara fatidică pe Miriam să plece acasă pe jos după ce s-ar fi certat. Acesta era însoțit de tatăl său, însă Adriana, mama tinerei, i-a cerut să plece.

Miriam a fost ucisă de un șofer beat și drogat

Miriam Ciobanu, o tânără superbă, cu toată viața înainte, a fost ucisă pe un drum din italia în fatidica zi de 1 noiembrie și a fost înmormântată ieri, 7 noiembrie. Tragicul accident s-a petrecut pe o stradă din Pieve del Grappa, o localitate din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia.

Înainte de zorii zilei, la ora 4.30, tânăra se întorcea acasă, după ce se certase cu iubitul ei. Aflată sub imperiul discuțiilor, Miriam nu a observat mașina care se apropia cu viteză. Impactul a fost unul violent și tânăra nu a mai avut nicio șansă. Lovitura a aruncat-o pe Miriam mai întâi pe capotă, apoi pe parbriz, iar, în final pe asfalt, la câțiva metri de locul unde s-a produs impactul.

Șoferul care a accidnetat-o pe Miriam ar fi spus că românca i-ar fi apărut brusc în drum și că nu a putut să o evite. Șoferul autoturismului Audi A3, un tânăr în vâstă de 23 de ani din San Zenone degli Ezzelini, se întorcea acasă la San Zenone (Treviso), după o petrecere cu prietenii. Era beat și drogat. Ulterior a fost arestat sub suspiciunea de crimă rutieră, notează observatornews.ro.

Capturi foto YouTube, observatornews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton