Freza electrică unghii

 advertising.ringier
.

Cel mai important lucru care ar trebui luat în considerare atunci când cumperi freza electrică unghii este zona de aplicare a acesteia. Poate fi destinată uzului personal sau ca dispozitiv profesional pentru salonul de manichiură și pedichiură. Instrumentul electric trebuie să asigure o izolație de protecție adecvată, cel puțin conform clasei 2 (adecvată pentru zonele umede). Dispozitivul de fixare automată ar trebui să fie cu eliberare rapidă pentru biți standard de 2,32-2,35 mm, pentru a facilita schimbarea rapidă a atașamentelor (capetelor) frezei electrice de unghii. Dispozitivul ar trebui să aibă incluse mai multe capete de freză din diferite dimensiuni și dacă este posibil din diferite materiale cum ar fi diamant, metal sau piatră, care sunt necesare pentru o mare varietate de utilizări în ceea ce privește manichiura și pedichiura.

Freza electrică unghii – Tipuri și caracteristici

Selecția instrumentelor rotative diferă, de asemenea, ca formă, dimensiune și diametru. Atașamentele sunt potrivite pentru diferite aplicații. Prin urmare, o schimbare rapidă a capului frezei electrice este deosebit de importantă, deoarece economisește timpul și te scapă de nervi. Există dispozitive cu baterii dar care nu sunt foarte performante și de asemenea, există freza electrică unghii profesională care poate fi utilizată la salonul de înfrumusețare, deoarece își face treaba în mod corespunzător. Dispozitivul profesional pentru salon ar trebui să fie de înaltă calitate și să se încadreze confortabil în mână, deoarece este folosit toată ziua. Freza electrică unghii are un motor puternic, se potrivește bine în mână, dispune de viteze reglabile, face munca utilizatoarei mult mai ușoară și conține atașamente de înaltă calitate. 

Freza electrică unghii este un instrument profesional pentru a fi utilizat la salonul de înfrumusețare. O persoană neprofesională poate freza unghia naturală prea tare și în acest fel, o poate deteriora, pot apărea pete roșii și dungi orizontale foarte repede.  De asemenea,  frezarea fără presiune, la viteză mică și în diferite puncte de pe unghie este deosebit de importantă. Frezele electrice de unghii sunt potrivite în special pentru îndepărtarea celui mai gros material, lucrând de la marginea unghiei până la capătul liber al acesteia. Nu ar trebui să frezezi niciodată prea mult într-un singur loc. Doar profesioniștii, care sunt foarte experimentați ar trebui să îndepărteze rămășițele și subtilitățile cu ajutorul frezei electrice. Atașamentele de diferite dimensiuni, utilizate în timpul serviciului, ar trebui dezinfectate după fiecare utilizare. Capetele frezei electrice trebuie să fie dezinfectate pentru următorul client într-un lichid special, iar freza în sine este tratată cu un dezinfectant de suprafață.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton