Învață să îți alegi lenjeria intimă și dresurile corespunzător nevoii tale, de la Conte Elegant

 advertising.ringier
.

Purtăm dresuri de fiecare dată când optăm pentru ținute feminine, fuste sau rochii. Nu ne dăm seama uneori ce impact poate crea o pereche de ciorapi. Sunt și situații când dresurile arată bine, însă nu se simt bine la purtare. Lenjeria intimă care te strânge, disconfort la fiecare mișcare și ai rețeta unei zile în care tot ce îți dorești este să ajungi acasă mai repede. Învață să alegi corect aceste elemente. 

De calitatea acestora, de la dresuri dama la lenjerie intimă, se ocupă Conte Elegant, magazin online de nișă. Dacă te preocupă eleganța acestor articole, materialele folosite, dacă ești în căutare de ciorapi sau lenjerie intimă pentru bărbați, femei sau copii ai ajuns în locul potrivit. 

Conte Elegant este brand de renume, prezent în peste 30 de țări. A avut un succes nebun pe piața de textile, astfel că în timp și-a extins gama de produse, incluzând acum și opțiuni pentru întreaga familie. Conte Elegant înseamnă linia Conte Kids, Diwari – pentru bărbați – și Esli – gamă de textile cu un raport mai bun calitate-preț. 

Contează mai mult decât mărimea potrivită 

Fie că alegi o pereche de ciorapi dama sau un sutien de fiecare dată contează nu doar mărimea. Să fie cea potrivită, dar conform și cu alte detalii. Uneori să alegi un set complet, chilot și sutien tot nu îți garantează că ai ales fix mărimea către trebuie. 

Alegerea unui sutien – ține cont, evident, de dimensiunea bustului. Sutienele ce au cupe moi sunt ideale pentru cele cu un bust generos, care nu își doresc și nici nu au nevoie de efectul de volum creat, ci doar de o mai bună susținere a sânilor. 

Sutienele de tip push-up sunt ideale pentru cele cu bust modest, cele minimizer pentru cele cu bust generos, cele cu adeziv, cu spumă ocazional purtate când ținuta lasă la vedere zona spatelui sau umerii și de preferat să nu fie observate detaliile sutienului. 

Cât privește textilele folosite, sutienele de la Conte Elegant combină bumbacul cu dantela. Se simt plăcut, sunt confortabile, dar și ajustabile.

Iar dacă vorbim despre chilot, minimalist nu înseamnă întotdeauna de bine. Bata laterală îngustă ar putea fi chiar inconfortabilă. Dincolo de tipul de chilot preferat adesea, contează cusăturile, întăriturile. Pentru a exclude o situație deranjantă, când linia chilotului se observă prea tare pe sub haine, poți alege chiloții invizibili, parte din portofoliul de produse disponibile la Conte Elegant.

Despre dresuri, o altă poveste 

Cu siguranță orice femeie a nimerit la un moment dat un dres nepotrivit. Dar nu trebuie să treci prin test practic pentru a ști ce e corect de ales și purtat. Un dres lucios nu îl poți oricând. 

Pentru că sunt mai atrăgători, dresurile cu model pot duce o ținută într-o poveste exagerată. Cei cu modele orizontale tind să creeze efect de îngroșare a piciorului, pe când cei cu model pe verticală îl vor subția. Iar dresurile de tip plasă pot trasa o linie destul de fină între ce este vulgar și ce nu. Pot fi evitate astfel de situații alegând un dres negru cu dungă pe spate sau cu modele discrete, alungite pe o parte.

Conte Elegant vă întâmpină cu diverse opțiuni. În pagina oficială veți găsi un univers al acestor produse. 

Contact:

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton