Alina Laufer a plecat cu familia la munte, după ce a fost cu fetița la spital: "Davina a fost foarte bolnăvioară...”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Laufer a plecat cu familia la munte, la scurt timp după ce a fost cu fetița la spital. Astfel, după ce micuța Davina a fost foarte bolnăvioară, încât nici măcar nu mai voia să mănânce, părinții ei au decis să meargă într-o mini-vacanță, departe de aglomerația Capitalei. Iată ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a vedetei și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a plecat cu întreaga familie la munte, la scurtă vreme după ce a fost cu fetița la spital. Fosta soție a lui Jorge a explicat că-n ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut micuța, ea și partenerul și-au făcut „curaj' și au pornit împreună departe de București, la munte. Dezvăluirea a fost făcută de vedetă în mediul online, în dreptul unei imagini reprezentative.

alina2-1alina2-1

În urmă cu câteva zile, Alina Laufer a ajuns de urgență la spital cu fetița ei de doar câteva luni. Micuța Davina s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. Se simțea atât de rău, încât nici măcar nu mai voia să mănânce. Starea ei i-a îngrijorat imediat pe părinții săi, astfel că nu au mai stat pe gânduri și au cerut ajutorul unui medic.

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor:„Am eliminat toți…'

Citește și: Cum se simt Alina Laufer și copiii, la trei săptămâni de la naștere.„Gemenii sunt la ATI și îi poate vedea 10 minute pe zi'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți'

Citește și: Ilie Năstase vinde apartamentul din Mamaia!Ce sumă cere fostul jucător de tenis

Alina Laufer a plecat cu familia la munte, după ce a fost cu fetița la spital

Alina Laufer povestea atunci că e de părere că fiica ei ar fi contractat o bacterie de la animalele din curte, după ce vedeta și-a vizitat părinții. În primă fază, soția lui Ilan Laufer a crezut că Davinei îi dau dințișorii, dar doctorița i-a pus că nu are cum să-i fie atât de rău doar din această cauză.

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău', a declarat Alina Laufer la „Teo Show', de pe Kanal D.

Tot atunci, Alina Laufer spunea că Davina a plâns o oră încontinuu și că nu reușea să doarmă deloc. Ulterior, când au văzut că micuța nu-și revine, vedeta și soțul ei au mers la spital.

„A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit', mai povestea ea atunci.

Ne-am făcut curaj să fugim din București'

La scurt timp după ce Alina Laufer a fost cu fetița la spital, vedeta a anunțat că ea și restul membrilor familiei au plecat împreună la munte. Au ales să plece într-o comună situată la poalele munților Bucegi și au făcut și prima fotografie. Așadar, în ciuda problemelor Davinei, părinții ei și-au făcut „curaj' pentru o scurtă vacanță.

„Dragi prieteni, cu toate că Davina a fost foarte bolnăvioară săptămâna aceasta și am ajuns cu ea la spital, ne-am făcut curaj să fugim din București și am venit în formație completă la Vila …, o locație superbă în comuna Pietroșița, aflată la poalele munților Bucegi.

Vă îmbrățișăm, vă dorim un weekend minunat alături de cei dragi și vă recomandăm călduros să vizitați această zonă extraordinar de frumoasă', a scris Alina Laufer pe Instagram, în dreptul unei imagini cu familia ei.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton