Fond de ten L’Oréal Paris: caracteristici, textură, compoziție

 advertising.ringier
.

Un fond de ten care va ajuta la crearea unui finisaj plin de strălucire sau un fond de ten mat care va ascunde strălucirea uleioasă și va face pielea catifelată? L’Oréal Paris are remedii potrivite pentru toți.

Nu toate fondurile de ten sunt la fel de bune pentru a uniformiza nuanța pielii. Un produs ideal nu trebuie doar să îmbunătățească tenul, ci și să uniformizeze microrelieful pielii, să-i îmbunătățească vizual textura și, cel mai important, să ofere îngrijire și o senzație de confort. Îndeplinesc produsele L’Oréal Paris toate aceste criterii? Vedeți mai jos.

Caracteristici

Nu există atât de multe produse în gama de fond de ten LOréal Paris – poate tocmai pentru că sunt toate multifuncționale. Formatul all-in-one este un avantaj incontestabil pentru mulți.

L’Oréal Paris oferă fonduri de ten cremoase clasice. În ciuda numărului în creștere de noi formate neobișnuite, acestea rămân cele mai populare. 

Textura cremoasă vă permite să combinați pigmenții în formulă, care sunt responsabili pentru efectul decorativ, și componentele de îngrijire. Drept urmare, fondul de ten oferă o acoperire ușoară care permite pielii să „respire' și îi oferă confort. 

Compoziție

Toți producătorii de fond de ten se străduiesc să se asigure că produsele lor uniformizează tenul cât mai natural posibil. L’Oréal Paris nu face excepție.

Îngrijirea pielii joacă, de asemenea, un rol important. Pentru a face fondurile de ten eficiente în acest sens, LOréal Paris adaugă în formulă uleiuri, vitamine (cum ar fi E), creme de protecție solară și multe alte ingrediente benefice. 

Textură

Printre fondurile de ten LOréal Paris se numără produse cu textură mată și cu textură radiantă. Acestea din urmă sunt potrivite pentru cei cărora le place un finisaj umed la modă și cel mai natural rezultat în machiaj. Astfel de produse sunt optime pentru fetele cu pielea uscată și normală. 

Dar pentru cei care au tenul gras sau mixt, produsele cu textură mată precum Infaillible Matte Tone 24H sunt mai utile, pot controla luciul gras și pot face pielea catifelată. 

Cum aplicăm?

  • Aplicați produsul cu o pensulă din peri sintetici care nu va absorbi textura produsului. 
  • Puteți folosi și un burete pentru machiaj. Aplicarea atât uscată, cât și umedă este binevenită. 
  • Începeți întotdeauna cu o cantitate mică de produs. Este mai bine să adăugați un alt strat mai târziu decât să obțineți imediat un strat „greu' care va determina impresia generală a machiajului. 
  • Pentru o textură mai ușoară, amestecați cu câteva picături de cremă hidratantă, primer sau ulei de îngrijire a pielii. Iar pentru a obține un fond de ten cu efect de strălucire, adăugați o cantitate mică de iluminator lichid.
  • Schimbați fondul de ten în funcție de anotimp. Iarna, crema poate fi mai densă, vara este mai bine să treceți la texturi ușoare.

Sursa foto: www.pinterest.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton