Xonia a fost eliminată de la Survivor 2022: "Cea mai grea luptă pe care am dus-o"

 Dumitrache Laura
.

Xonia a fost eliminată de la Survivor România 2022. În cea de-a treia ediție a competiției a avut loc și prima eliminare. Xonia, din echipa Faimoșilor a părăsit Survivor România 2022, fiind prima concurentă care părăsește concursul. Printre cei 12 faimoși s-a numărat și celebra artistă. Vedeta a adus câteva puncte pentru echipa ei, dar traseul ei la Survivor s-a încheiat în această seară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marți seara, 17 ianuarie, au fost nominalizați spre eliminare Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu și Xonia. Faimoșii și-au nominalizat trei colegi, după ce Războinicii au câștigat jocul de imunitate. Scorul a fost strâns, iar nominalizările s-au făcut atât din punct de vedere sportiv, cât și moral.

Xonia eliminataXonia eliminata

Între Faimoși deja au intervenit scandalurile. Roxana Ciuhulescu a fost în conflict cu Cătălin Zmărăndescu și CRBL, după ce aceștia au criticat-o pe sportivă. De asemenea, Otilia Bilionera a izbucnit în lacrimi după ce Zmărăndescu a țipat la ea. În ediția de miercuri,dintre cei trei Faimoși nominalizați, Xonia a fost cea care a părăsit competiția.

Citește și: Primele imagini de la Survivor 2022.Războinicii și Faimoșii au început competiția

Citește și: Ce frici are CRBL, la Survivor:”Mă sperie faptul că…”

Citește și: Primul deces provocat de Omicron, în România.Pacientul era nevaccinat

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…'

Xonia a fost eliminată de la Survivor România 2022

Xonia a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2022. Faimoasa s-a numărat printre cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare. Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au fost salvați de voturile telespectatorilor, dar Xonia părăsește competiția. Elena Chiriac a votat-o pe Xonia pentru a părăsit Survivor România 2022. Artista a rămas surprinsă când a aflat votul telespectatorilor: „Îmi iau la revedere? Nu cred! Baftă, Roxana„, a spus Xonia după ce a aflat că va pleca acasă. Faimoasa și-a luat rămas-bun de la colegii ei cu lacrimi în ochi.

Am niște emoții foarte mari, mai devreme nu le-am avut. Inima mea bate foarte tare acum când suntem aproape să aflăm cine pleacă acasă. Elena a făcut ceea ce a simțit, dacă ea a considerat asta, îi respect decizia. Este o fată asumată, si eu sunt asumată. Sper să rămân în concurs, am început să recuperez, câștigând două puncte.Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condițiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu măncâm, nu dormim. Pentru mine, știam că o să fie greu, dar îmi place această experiență. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a spus Xonia despre experienta trăită la Survivor România 2022.

Xonia, prima concurentă concurentă eliminată de la Survivor România

Faimoșii au fost cei care s-au nominalizat între ei, iar în urma voturilor, trei concurenți au fost propuși spre eliminarea din concurs. Roxana Ciuhulescu a fost votată de colegii săi, iar Emil Rengle, deținătorul imunității personale, l-a votat pe Cătălin Zmărăndescu. Elena Chiriac, imună și ea, a votat-o pe Xonia pentru a ieșit din competiție.

După ce au pierdut jocul de imunitate dus împotriva Războinicilor, concurenții faimoși s-au luptat între ei pentru imunitatea personală. La final, Daniel Pavel a anunțat că Elena Chiriac și Emil Rengle sunt câștigătorii imunității. În cea de-a treia ediție a emisunii Survivor România 2022 a avut loc și prima eliminare. Xonia a fost prima concurentă din echipa Faimoșilor care părăsește concursul.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a felicitat-o pe Xonia pentru parcursul ei la Survivor România, chiar dacă a fost unul scurt. Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția', i-a spus prezentatorul Survivor.

Xonia a plecat la Survivor România 2022 cu o boală autoimună

Xonia a ales să plece în Republica Dominicană având probleme de serioase grave. Celebra artistă, în vârstă de 32 de ani, suferă de o boală autoimună. Loredana Sachelaru, pe numele ei real, a decis să participe la Survivor România 2022 chiar dacă suferă de o boală autoimună.

Mi-e foarte frică de operație. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului, spunea artista.

Înainte de a pleca la Survivor, Xonia a vizitat medicul, care a sfătuit-o să fie prudentă. Artista a adus câteva puncte pentru echipa ei, dar telespectatorii au decis ca vedeta să plece acasă. Traseul artistei la Survivor România 2022 s-a oprit în această seară, spre surprinderea acesteia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton