Expunerea la soare dăunează! Iată ce ingrediente pot ajuta pielea să se calmeze și să se refacă

 advertising.ringier
.

Odată cu venirea verii, pielea poate avea de suferit dacă nu este îngrijită corespunzător. Soarele și, implicit, razele UV sunt dăunătoare, mai ales când corpul este expus un timp îndelungat la ele. La exterior, pielea are rolul de protecție și este formată din celule devitalizate cu un conținut scăzut de apă, în timp ce în straturile mai profunde, celulele conțin până la 60% apă. Pentru că statul la soare deshidratează, folosirea anumitor ingrediente și produse cosmetice este încurajată, pentru ca pielea să rămână hidratată și sănătoasă. 

Descoperă ingredientele care luptă împotriva arsurilor solare!

  1. Uleiul de Karanja

Atunci când stai la soare, pălăria sau umbrela nu mai reprezintă cele mai bune protecții împotriva razelor UV, ci ai nevoie de filtre minerale și uleiuri naturale care să te ajute în protejarea pielii. Aici intervine uleiul de Karanja care reușește să mențină pielea hidratată și luptă împotriva apariției ridurilor premature. Acesta este extras din semințele arborelui Pongamia glabra, fiind un filtru solar natural antioxidant, care ameliorează arsurile și asigură pielii protecția solară de care are nevoie. Cele mai bune soluții le reprezintă cremele pe bază de ulei de Karanja, cum este Karanja After Sun Body Cream. Produsul se bucură de o formulă naturală obținută din ingrediente biocertificate care împrospătează și regenerează țesutul. Combinația de ulei de Karanja, ulei de semințe de cătină și ulei de morcov ajută pielea să se refacă după expunerea solară. De asemenea, are un efect calmant și hrănitor pe termen lung. Este foarte important să alegi produse bio, așa cum sunt cosmeticele naturale Biologica, deoarece nu conțin parabeni, coloranți artificiali, nu lasă reziduuri și protejează pielea în profunzime. 

  1. Uleiul din semințe de castravete (Cucumber)

Acest ulei are un rol protector și hidratant, oferind pielii o mulțime de beneficii. Castraveții au fost folosiți întotdeauna ca soluție pentru calmarea și vindecarea arsurilor sau a rănilor, ceea ce îi face perfecți pentru a fi integrați în produsele de îngrijire. Castravetele conține vitamina E și o varietate de nutrienți care acționează ca un agent antiîmbătrânire, oferind pielii elasticitate și fermitate. În plus, este antiinflamator și antibacterian. Astfel, după ce ți-ai petrecut timpul la soare, Perfect Skin Body Cream reprezintă soluția ideală de reechilibrare a pielii. Formula naturală cu colagen vegetal, castravete și vitamina E luptă împotriva semnelor îmbătrânirii, calmează, hidratează și oferă o senzație de revigorare. 

  1. Importanța protecției solare

Atunci când știi că urmează să mergi la plajă, trebuie să te asiguri că ai întotdeauna la tine protecție solară. Razele UV sunt extrem de dăunătoare pentru piele: duc la apariția ridurilor, a petelor hiperpigmentare și provoacă leziuni care, la rândul lor, pot duce la apariția diferitelor boli de piele. De asemenea, este extrem de important să ai la îndemână și o cremă calmantă și hidratantă pe care să o folosești la finalul sesiunii de bronzat. Această combinație te va ajuta să ai grijă de pielea ta cât mai bine!

Așadar, apelează la produse naturale care îți vor asigura o piele sănătoasă și frumoasă și nu lăsa arsurile solare să îți strice vara!

Sursa foto: Biologicacosmetics.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton