Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 Dumitrache Laura
.

Bubu Cernea și Elena Mogîldea și-au unit destinele în mare secret. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit, iar alături de ei au fost prietenii și rudele. Actorii au trăit clipe frumose într-un loc spectaculos, dar și în compania persoanelor dragi. Aceștia s-au bucurat de un momente de neuitat și au avut grijă să plănuiască nunta în mare secret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiul Crinei Mardare cântă la tobe de la o vârstă fragedă și provine dintr-o familie talentată. Mama sa este profesor de canto, iar sora lui a făcut parte din trupa Class. Bubu formează un cuplu cu actrița Elena Mogîldea, iar în urmă cu puțin timp s-au căsătorit.

Ceremonie Bubu si ElenaCeremonie Bubu si Elena

Bubu a decis să facă pasul cel mare. La un an de când s-au logodit, cei doi actori s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc într-o locație superbă, în una dintre cele mai frumoase păduri din Capitală. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți cei apropiați cuplului.

Citește și: Elena Mogîldea, actrița din serialul Adela, a fost cerută în căsătorie:„Te iubesc pentru totdeauna'

Citește și: Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale:”Nu e ce trebuie pentru tine”

Citește și: Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile amoroase ale fiicei sale:”Nu e ce trebuie pentru tine”

Citește și:m Eros Ramazzotti, în concert la București.Când și unde va cânta artistul

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au căsătorit. Cei doi actori și-au unit destinele joi, 9 iunie, în mare secret. Elena și Bubu au preferat să fie discreți în legătura cu acest eveniment special din viața lor. Prietenii apropiați și familia le-au fost alături în aceste momente memorabile.

Ceremonia a avut loc în pădurea de la Dragomirești, județul Ilfov, într-un peisaj de poveste. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți artiști cu care Bubu a legat o relație strânsă de prietenie. Părinții celor doi le-au fost aproape și s-au bucurat împreună cu ei. Pentru cununia civilă, Elena a purtat o rochie superbă, scurtă, roz-pal, iar soțul ei, Bubu a optat un stil vestimentar casual. Cei doi îndrăgostiți au radicat de fericire și s-au bucurat că au facut marele pas în relația lor. M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară.”, a scris Bubu Cernea pe rețelele de socializare.

Bubu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în 2021

Elena Mogîldea și Bubu Cernea trăiesc o poveste de iubire minunată. Cei doi împărtășesc cu fanii lor toate momentele frumoase din viața lor. Anul trecut, fiul Crinei Mardare a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar vestea a fost dată pe rețelele de socializare.

'A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️', a scris Bubu Cernea pe Instagram!

Elena Mogîldea se mândrește cu o carieră de succes în actorie

Bubu Cernea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul cântă la tobe încă de mic, iar de-a lungul anilor a colaborat cu numeroși artiști celebri din România. De asemenea, Bubu a făcut parte din trupa Lala Band, alături de Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și mulți alții.

Soția acestuia, Elena Mogîldea Cernea este una dintre cele mai apreciate actrițe. Aceasta interpretează rolul Giei în serialul Adela. Blondina se mândrește cu o carieră de succes în actorie, dar și cu un aspect fizic de invidiat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton