Al doilea pahar de gin, infinit mai savuros decât primul. Iată de ce!

 advertising.ringier
.

Se spune că nu există reguli atunci când vine vorba de savurarea băuturilor care îți plac, însă chiar și de la această recomandare există excepții. Diferite aspecte, precum procentul de alcool sau caloriile pe care un cocktail le conține, pot influența alegerea pe care o faci.

Gândește-te de exemplu la gin, băutura pe bază de fructe de ienupăr, care este nelipsită din orice bar, terasă și casă. Acesta are un profil aromatic inconfundabil, fiind adeseori savurat alături de alte băuturi și ingrediente. Totuși, în momentul de față, numeroase branduri au lansat sortimente perfecte pentru a fi savurate pe cont propriu.

Dacă ești de acord cu deviza magazinului online BeiCeVrei și știi că poți consuma tot ce vrei tu, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor pentru a lua decizia potrivită. Așadar, iată câteva informații care te-ar putea ajuta!

Alege o băutură săracă în calorii

Spre deosebire de alte băuturi alcoolice, un pahar de gin conține foarte puține calorii, fiind alegerea preferată a celor care se află la dietă sau care își doresc să își mențină silueta. De exemplu, 25 ml din tăria cu fructe de ienupăr are doar 54 de calorii. În cazul în care alegi să adaugi suc sau tonic, acest număr va crește până la 108 calorii, ceea ce este, în continuare, foarte puțin. 

gin

Compară aceste cifre cu numărul de calorii dintr-un pahar de vin de 175 ml, care ajunge până la 142, sau cu un pahar de șampanie de 125 ml, în care se află 89 de calorii. Astfel, devine evident faptul că băutura obținută din ienupăr și alte plante și fructe este cea mai bună alegere atunci când vrei să îți păstrezi silueta. 

Pentru a fi sigur că nu crești raportul caloric din băutura ta, este indicat să optezi pentru un gin premium, de calitate superioară. Astfel, nu vei fi nevoit să adaugi mai multe ingrediente, iar acesta va rămâne o băutură perfectă pentru silueta ta. 

Alege băuturi alcoolice care să nu îți facă rău

Din păcate, nu există o modalitate secretă prin care să poți evita mahmureala și starea de rău cauzată de prea mult alcool. Conform numeroaselor cercetări efectuate în domeniu, cea mai bună metodă de a nu te simți rău după ce bei este reprezentată de consumul moderat de alcool. 

Cu toate acestea, s-a descoperit că băuturile limpezi (precum vin alb, vodka sau gin) sunt mai blânde decât cele închise la culoare (vin roșu, cognac și altele). Explicația constă în faptul că cele dintâi au mai puțini congeneri, compuși care sunt asociați cu senzațiile puternice de mahmureală. Așadar, ai descoperit încă un motiv pentru care ar trebui să consumi câte un pahar din tăria din fructe de ienupăr ocazional!

Alege o băutură cu efecte benefice asupra sănătății tale

Fiecare sortiment de gin conține atât fructe de ienupăr, cât și alte plante și fructe, care interacționează pozitiv cu organismul tău. Consumată în cantități moderate, această băutură are efect antioxidant și poate fi consumată chiar și de către persoanele care suferă de diabet ori de cei care se confruntă cu probleme ale sistemului cardiovascular. 

În concluzie, cât timp nu consumi o cantitate exagerată de alcool, aceasta este o băutură de care te poți bucura în siguranță ori de câte ori dorești!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton