Cum să slăbești 8 kilograme în 6-8 săptămâni la 30+

 advertising.ringier
.

Cu siguranță te numeri și tu printre zecile de femei ce au încercat de-a lungul anilor diverse metode de slăbire, documentate din o sumedenie de surse.

Poate că o prietenă bună ți-a recomandat o dietă ,,minune' sau ai încercat tot felul de ,,secrete' citite pe net, de la smoothie-uri verzi, exerciții de pe YouTube, diete disociate, multe salate verzi și tot felul de meniuri care nu ți-au adus rezultate pe termen lung.

Adevărata problemă cu care se confruntă în schimb majoritatea femeilor ce își doresc să slăbească, nu este faptul că ele încearcă orice, ci faptul că din varii motive, fie cele familiale, fie cele contextuale de la job sau din societate, femeile ajung să aibă tendința de a avea mai multă grijă de ceilalți decât de ele însele.

În articolul de astăzi, îți vom împărtăși câteva secrete de  selfcare  și metoda revoluționară a lui Cristi Cristea (coach specialist în nutriție și slăbire și psihologie) care a ajutat sute de femei să ajungă în cea mai bună formă.

Ce înseamnă slăbire prin selfcare și care este metoda lui Cristi Cristea?

Așa cum ne-a prezentat Cristi, este o tehnică prin care nu ai nevoie de un plan scris, dezvoltat pe o perioadă anume de timp, la finalul căruia să nu mai ști ce să faci.

Este o tehnică studiată, experimentată și documentată care te educă din aproape în aproape pe termen nelimitat. Mai mult decât atât, pentru că timpul  este limitat în viețile tuturor, Cristi a lansat o serie de clase online ce urmăresc toate principiile de mai sus, fâcând posibilă scăderea în greutate fără a merge neapărat la sală.

Un alt principiu de bază pe care Cristi îl împărtășește alături de cursantele sale este starea de spirit. Deși am fi tentați să credem că alimentația este singura metodă  prin  care putem scăpa de kilogramele în plus, defapt, starea mentală este cea mai importantă în tot acest proces. Astfel, cu fiecare moment în care ne dorim o schimbare, cel mai important pas este felul în care gândim despre noi, despre obiectivele noastre și timpul pe care îl alocăm pentru noi.

Principiile de bază pentru a slăbi 8 kilograme în 6-8 săptămâni

  • Caută-ți un coach care să te ghideze și care să îți ofere suport pe tot parcursul procesului de slăbire.
  • Alcatuieste-ti un plan care sa contina : cum te organizezi, cate mese vei avea pe zi, ce activitati mentale iti propui, ce lichide vei folosi in hidratare și ce activități fizice planuiesti sa incepi
  • Începe o activitate fizică ( abonament într-o  sală  de  fitness, alergare, sărituri cu coarda, mersul pe jos mai mult de 30 de minute pe zi, alergare, mai puține deplasări cu mașina s.a.).
  • Începe un jurnal alimentar. Notează tot ce mănânci și adaugă și tipul de activitate făcut în fiecare zi. Te va ajuta să înțelegi unde greșești în lupta cu kilogramele.
  • Fă o activitate mentală care să te reconecteze cu propria persoană (afirmații pozitive, rugăciune, meditație, începe ziua cu un citat motivațional, setează-ți câteva obiective).
  • Evaluează-te la fiecare 10 zile cu un cantar și fii sinceră cu tine, oferindu-ți feedback pozitiv și învățând să repari micile escapade făcute.
  • Ajustează tot acest proces pe parcurs, îmbunătățește acțiunile și perseverează.
  • Nu uita că un obicei sănătos devine cu timpul o rutină și rezultatele se produc exact atunci.

Cine este Cristi Cristea?

Coach  specialist în nutriție, slăbire și psihologie, Cristi, deține un studio de fitness în Constanța, cu un concept unic în acest domeniu. Studioul oferă programe care conțin antrenamente si consultanta nutritionala.

,,Am la activ peste 10.000 de ore de antrenamente personale 1/1 și antrenamente de grup . Am avut sute de rezultate cu cliente care au reușit sa slabeasca, și-au schimbat stilul de viata și starea mentală în bine .

Ajut și motivez persoanele de sex feminin să-și transforme corpul, să se simtă din ce în ce mai bine în pielea lor, în hainele lor, să-și îmbunătățească sănătatea, atat a lor cât și a familiei.' – Cristi Cristea

Află mai multe accesând cursul online al lui Cristi Cristea: https: /cristicristea.ro/fii-o-mama-fit-minus-6-8-kilograme-in-6-saptamani/. De asemenea, îl poți urmări pe Cristi pe Facebook, Instagram și TikTok.

Nu uita să fii pozitivă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton