Rică Răducanu, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: "Găsești pe altcineva și uiți de omul de acasă"

 Laciu Andreea
.

Rică Răducanu a rupt tăcerea și a făcut o serie de dezvăluiri despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ca fost sportiv de performanță, știe și el foarte bine cum este cu distanța în cuplu, dar și cum poate afecta aceasta o relație, indiferent cât de mult se iubesc cei doi parteneri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Halep face și ea acum parte dintre sportivii ale căror căsnicii au ajuns la final din cauza distanțării dintre cei doi soți. Fostul mare portar crede că o căsnicie de acest fel are șanse de reușită doar dacă soții sunt dispuși să facă sacrificii, iar în relația lor nu apare și o a treia persoană.

2022-09-10-15_40_50-242132764_439454077449742_5831382630538461322_n-1-1024×1024.jpg-1024×10242022-09-10-15_40_50-242132764_439454077449742_5831382630538461322_n-1-1024×1024.jpg-1024×1024

Rică Răducanu, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Au divorțat după mai puțin de un an de la cununia civilă, deși apucaseră deja să trimită invitațiile pentru nuntă. Fostul fotbalist al echipei Rapid este convins că nu a fost vorba despre discuții legate de bani în cazul divorțului dintre Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc.

'Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă', a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Simona Halep a fost surprinsă la o clinică de fertilizare în vitro, la o zi după divorțul de Toni Iuruc

Citește și: Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

Citește și: Simona Halep a șters toate pozele cu Toni Iuruc, imediat după divorț! Care este singura pe care a păstrat-o

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini: „Acordul soțului…”

Și Gheorghe Hagi a divorțat din cauza distanței

Gică Hagi a fost căsătorit în anii ’90 cu Leni Celnicu, fosta lui colegă de la ASE, dar au divorțat după doar doi ani.

'Nu numai Simona Halep a divorțat, după doar un an de căsnicie. Și Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist, tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție. El era plecat din țară, săracul, a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el.

Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz', a mai dezvăluit Rică Răducanu.

Rică Răducanu și soția lui au reușit să își păstreze căsnicia

Și fostul mare portar a fost plecat de acasă foarte mult timp. Mărturisește că nu i-a fost deloc ușor, ba chiar se aștepta de multe ori să fie părăsit de soție din această cauză. Din fericire, Ștefania a fost suficient de iertătoare și răbdătoare și au reușit să treacă peste necazuri.

'Și mie mi se întâmplau de-astea. Veneam acasă, nu știam dacă o mai găsesc pe soția mea. Dar, amândoi am ținut de căsnicie, ne-am iubit. Și acum suntem împreună. Depinde și cât noroc ai, cum e și omul de acasă', a încheiat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton