Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer: "E foarte firavă și fragedă treaba"

 Dumitrache Laura
.

Ana Odagiu și actorul Conrad Mericoffer formează cel mai nou cuplu din showbiz. Zilele trecute au apărut la un eveniment monden, fiind pentru prima oară când apar împreună în public. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva” a făcut primele declarații despre povestea sa de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Odagiu a apărut la brațele iubitului ei, Conrad Mericoffer. Este pentru prima oară când cei doi împreună în public. Conred este actor și a fost căsătorit. Joacă în serialul Adela și a participat și în serialele Fructul oprit și Sacrificiul. Ana a vorbit despre noua sa relație.

ana odagiu iubitana odagiu iubit

Deși a preferat să-și țină viața departe de lumina reflectoarelor, Ana Odagiu a decis să vorbească despre bărbatul din viața sa. Vedeta susține că relația e încă la început, și au decis să formeze un cuplu de putin timp, fără a oferi prea multe detalii.

Citește și: Cine este Ana Odagiu.A fost prima iubită a lui Vladimir Drăghia

Citește și:Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu:„A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă' / EXCLUSIV

Citește și:Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi pare rău pentru ea, dar…”

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…'

Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer

Ana Odagiu, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva trăiește o poveste de dragoste alături de Conrad Mericoffer. Cei doi și-au oficializate relația, iar vedeta a făcut primele declarații despre relația sa. Dacă tot timpul a preferat să fie discretă cu viața sentimentală, Ana a decis să vorbească despre bărbatul din viața ei. Actorul Conrad Mericoffer este noul iubit al blondinei, iar cei doi sunt împreună de puțin timp. Conrad a fost căsătorit cu Victoria Răileanu, dar au divorțat anul trecut.

Ana Odagiu: „Suntem foarte la început”

Ana Odagiu a vorbit pentru prima oară despre relația cu Conrad Mericoffer. Vedeta susține că relația e încă la început și au decis să formeze un cuplu de puțin timp. Ana Odagiu a mărturisit că se cunoaște cu actorul de mult timp și s-au întâlnit pe platourile de filmare.

'Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toți la Antena 1, adică aici sub același acoperiș. Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi', a spus Ana Odagiu pentru spynews.ro.

Conrad Mericoffer a fost căsătorit cu actrița Victoria Răileanu

Conrad Mericoffer joacă în serialul Adela de la Antena 1 și a participat în Sacrificiul și Fructul oprit. Actorul a fost căsătorit timp de șapte ani cu actrița Victoria Răileanu, iar împreună au un băiețel.

Cei doi au divorțat în 2020 în mare secret și au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă s-au despărțit, Conrad și Victoria au rămas prieteni buni și au o relație decentă de dragul fiului lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton